• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rabat: Είμαι ισάξιος των περισσότερων στη μεγάλη κατηγορία!
Για το μέλλον μου; Κοιτάζω μόνο το παρών…
Νέα 24/10/2020 - 15:35

Πολλά έχουν ακουστεί το τελευταίο διάστημα για τον Tito Rabat και το ενδεχόμενο να σταματήσει από μόνος του την καριέρα του στα Grand Prix φέτος.

 

Μέχρι τώρα δεν είχαμε καμμία δήλωση από τον Ισπανό, αφού και ο ίδιος δεν ήθελε να κάνει κάποιο σχόλιο έχοντας ακυρώσει το προηγούμενο διάστημα όλες τις συνεντεύξεις τύπου.

 

Τώρα όμως, στην Aragon 2, o Tito φαίνεται ότι αλλάζει πλεύση και μίλησε στους δημοσιογράφους για το μέλλον του.

 

Ένα θέμα που «καίει» ιδιαίτερα τον Valentino Rossi και πιο συγκεκριμένα τον ετεροθαλή αδελφό του, τον Luca Marini.

 

Ο λόγος είναι ότι αν αποφασίσει ο Rabat να σταματήσει, τότε τη θέση του στην ομάδα της Avintia κατά 99% θα πάρει ο Marini.

 

«Το προηγούμενο διάστημα όλες αυτές οι φήμες με έκαναν νευρικό. Όχι πια όμως. Έχω μπροστά μου 4 Αγώνες και θέλω να κάνω το καλύτερο δυνατό».

 

Όσο κι αν τον ρωτούσαν, άκρη δεν βγήκε για το αν θα σταματήσει ή όχι.

 

«Δεν ξέρω τι θα κάνω. Δεν βλέπω πέρα από αυτό το Σ/Κ», έλεγε χαμογελώντας. «Δεν έχει νόημα. Είναι καλύτερα να είσαι συγκεντρωμένος στο τώρα και να δίνεις το 100%».

 

Τέλος, ο Ισπανός δίνει μια διαφορετική οπτική από αυτή που θα είχε κανείς βλέποντας απλά και μόνο το βαθμολογικό πίνακα, όπου ο Tito έχει μόλις 8β σε 10 Αγώνες.

 

«Είμαι πεπεισμένος ότι το επίπεδό μου δεν είναι χαμηλότερο από των περισσότερων οδηγών της κατηγορίας. Το ξέρω γιατί προπονούμαι με αρκετούς από αυτούς και το βλέπω».

 

«Θα έβαζα και στοίχημα γι’ αυτό. Είμαι σε καλή κατάσταση, έχω τη δίψα και το κίνητρο ώστε να συνεχίσω να είμαι οδηγός στη μεγάλη κατηγορία».

Επόμενο άρθρο »

Aragon 2 Moto3: ΚΑΤ

« Προηγούμενο άρθρο

Aragon 2 Moto2: ΕΔ3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα