• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Aragon 2 Moto3: ΚΑΤ
Νέα pole position για τον Fernandez!
Νέα 24/10/2020 - 15:56

Για δεύτερο συνεχόμενο Σ/Κ ο Raul Fernandez κατάφερε να πάρει την pole position στην πίστα της Aragon, που είναι και η 5η της καριέρας του (όλες φέτος).

 

Ο Ισπανός έκανε στον προτελευταίο του γύρο το 1:57,199 που του χάρισε την pole, ενώ ένα λάθος λίγο πριν ξεκινήσει τον τελευταίο γύρο τού στέρησε την ευκαιρία να κατεβάσει κι άλλο το χρόνο του.

 

Μαζί του στην πρώτη σειρά θα είναι και ο Tony Arbolino, ο οποίος δεν επηρεάστηκε καθόλου από το γεγονός ότι έχασε τον προηγούμενο Αγώνα της Αραγωνίας.

 

Εμφανώς βελτιωμένος σε σχέση με χτες ήταν ο Celestino Vietti τόσο το πρωί, όσο και το μεσημέρι, στις κατατακτήριες, όπου και πήρε την 3η θέση!

 

Τη δεύτερη σειρά ανοίγει ο Gabri Rodrigo, ο οποίος πέρασε την τελευταία στιγμή – ως τελευταίος – από τις ΚΑΤ1. Μαζί του θα είναι ο Albert Arenas και ο Ayumu Sasaki.

 

Ο νικητής του Αγώνα την περασμένη εβδομάδα, ο Jaume Masia, πήρε την 7η θέση και μαζί με τους Kaito Toba και Tatsuki Suzuki απαρτίζουν την τρίτη σειρά της εκκίνησης.

 

Ένας άλλος Ιάπωνας, ο Ai Ogura, που προέρχεται από ένα καταστροφικό σερί 3 Grand Prix με άσχημα αποτελέσματα, θα προσπαθήσει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα αύριο ξεκινώντας από την 10η θέση.

 

Λίγο πιο πίσω πήρε θέση ο Filip Salac ενώ στην 12η θέση βρίσκουμε τον Dennis Foggia, με την 4η σειρά της εκκίνησης να αποτελείται αποκλειστικά από μοτοσυκλέτες τις Honda.

Επόμενο άρθρο »

GP Teruel: Ο Taka Nakagami στην Pole Position

« Προηγούμενο άρθρο

Rabat: Είμαι ισάξιος των περισσότερων στη μεγάλη κατηγορία!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα