• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Aragon 2 Moto2: ΚΑΤ
Ο Sam Lowes κυριάρχησε και στις κατατακτήριες
Νέα 24/10/2020 - 19:00

Το μεγάλο φαβορί για την 1η θέση στις κατατακτήριες δοκιμές ήταν ο Sam Lowes και το επιβεβαίωσε με την παρουσία του πριν από λίγο ο Βρετανός.

 

Έκανε και πάλι νέο ρεκόρ πίστας – με χρόνο στο 1:51,296 – και πήρε τη δεύτερη συνεχόμενη pole position στην Aragon και την 3η φετινή του στην Moto2.

 

Στόχος για τον Lowes αύριο μια τρίτη συνεχόμενη νίκη, που θα τον βάλει και στην πρώτη θέση στο βαθμολογικό πίνακα.

 

Τη ζωή του Βρετανού θα προσπαθήσουν να κάνουν δύσκολη οι Jorge Navarro και Remy Gardner που θα ξεκινήσουν μαζί του από την πρώτη σειρά.

 

Ωστόσο και οι δυο υπολείπονται σε ρυθμό Αγώνα από τον Lowes, που φαντάζει και είναι το μεγάλο φαβορί και για τον αυριανό Αγώνα.

 

Πολύ περισσότερο μιας και δυνατοί αντίπαλοί του, όπως ο Marco Bezzecchi ή ο Luca Marini, δεν τα κατάφεραν τόσο καλά σήμερα.

 

Ο Bez – που είχε έντονη αντιπαράθεση στο τέλος με τον Jorge Martin (ο οποίος Martin κλώτσησε τη μοτοσυκλέτα του Ιταλού) – ήταν 14ος ενώ ο Marini 11ος.

 

Καλύτερα τα πήγε ο άλλος διεκδικητής του Τίτλου, ο Enea Bastianini – που είναι και επικεφαλής της βαθμολογίας πλέον – ο οποίος έκανε τον 6ο χρόνο σήμερα.

 

Φυσικά πολλές ελπίδες για κάτι καλό έχει και η άλλη Speed Up, αυτή του Fabio Di Giannantonio που θα ξεκινήσει από την 4η θέση, έχοντας δίπλα του τον Marcos Ramirez.

Επόμενο άρθρο »

«Δεν έχω ρυθμό» λέει ο Quartararo

« Προηγούμενο άρθρο

GP Teruel: Ο Taka Nakagami στην Pole Position

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα