• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
«Δεν έχω ρυθμό» λέει ο Quartararo
Ανήσυχος ο Γάλλος λίγο πριν τον 11ο Αγώνα
Νέα 24/10/2020 - 21:47

Για πρώτη φορά μετά τον δεύτερο Αγώνα της Αυστρίας ο Fabio Quartararo δεν κατάφερε να πάρει θέση στην πρώτη σειρά της εκκίνησης.

 

Αυτό, ωστόσο, δεν είναι το πιο ανησυχητικό για τον Γάλλο, ο οποίος έλεγε μετά το τέλος των κατατακτηρίων σήμερα ότι δεν έχει δυνατό ρυθμό.

 

Παρά το ότι νοιώθει καλύτερα σε σχέση με το προηγούμενο Grand Prix, εν τούτοις ο ρυθμός του δεν είναι αυτός που θα του επιτρέψει να παλέψει για κάτι καλό αύριο.

 

«Ο ρυθμός μου είναι καλύτερος σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα, όμως όλοι έχουν βελτιωθεί και έχουν καλύτερο ρυθμό».

 

«Νομίζω ότι μου λείπουν δύο ή τρία δέκατα για να βρεθώ σε πολύ καλή θέση αύριο», σχολίαζε ο Fabio Quartararo.

 

«Σε γενικές γραμμές νοιώθω καλά, αλλά σε κάποιες στροφές τα πάμε πολύ άσχημα. Άρα πρέπει να βρούμε λύσεις, αλλά δεν είναι εύκολο γιατί είναι κάτι που το παλεύουμε μια εβδομάδα τώρα».

 

«Το θέμα με την πίεση του μπροστινού ελαστικού το έχουμε λύσει, όμως ανησυχώ για το ρυθμό μου επειδή δεν είναι τόσο καλός για να παλέψω για μια καλή θέση».

 

«Όμως πιστεύω ότι θα βελτιωθούμε και είναι σημαντικό να κάνουμε καλό ζέσταμα αύριο, όχι από πλευράς θέσης αλλά από πλευράς αίσθησης».

 

Όταν τον ρώτησαν να τους πει σε ποιες στροφές χάνει, ο Fabio είπε ότι χάνει περίπου τρία δέκατα στην 10 και στις 16-17.

Επόμενο άρθρο »

Dovi: Δεν είναι πλέον στο χέρι μας!

« Προηγούμενο άρθρο

Aragon 2 Moto2: ΚΑΤ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα