• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovi: Δεν είναι πλέον στο χέρι μας!
Ο Ιταλός μιλά για το φετινό Πρωτάθλημα
Νέα 24/10/2020 - 22:19

Την Παρασκευή έλεγε ότι η Ducati δεν έχει κάνει καμμία πρόοδο σε σχέση με την περασμένη εβδομάδα στην Aragon, κάτι που φάνηκε και σήμερα.

 

Την ίδια ώρα, οι αντίπαλοι του Andrea Dovizioso έχουν καταφέρει να σημειώσουν πρόοδο, ενώ ο ίδιος και πάλι δεν μπορούσε να περάσει στις ΚΑΤ2.

 

Και την προηγούμενη φορά το λάθος της ομάδας του Quartararo, σε συνδυασμό με την 7η δική του θέση, τον κράτησαν στη μάχη του Τίτλου.

 

Ωστόσο αυτή τη φορά τα πράγματα δεν δείχνουν ευνοϊκά για τους κόκκινους και ο Dovi λέει ότι με τέτοια ταχύτητα δεν μπορεί να σκέφτεται τον Τίτλο…

 

«Όταν έχεις τέτοιο ρυθμό δεν μπορείς να σκέφτεσαι την οποιαδήποτε στρατηγική ή πολύ περισσότερο το Πρωτάθλημα».

 

«Πάντως θα προσεγγίσω τον Αγώνα με τον ίδιο τρόπο όπως πάντα και θα προσπαθήσω να πάρω όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς».

 

«Όμως όταν είσαι με τέτοια ταχύτητα δεν μπορείς να σκέφτεσαι τίποτα και δεν έχεις την ενέργεια να σκεφτείς για στρατηγικές ή Τίτλο».

 

«Άρα για την ώρα δεν σκέφτομαι το Πρωτάθλημα. Άλλωστε δεν είναι στο χέρι μας».

 

Το μεγάλο «αγκάθι» για τον Dovizioso εξακολουθεί να είναι το πίσω ελαστικό της Michelin. Την ίδια ώρα η GP19 του Zarco περνούσε στις ΚΑΤ2, όμως αυτό δεν λέει τίποτα για τον Ιταλό.

 

«Είναι θέμα οδηγικού στυλ και αν δείτε όλη τη σεζόν όλοι μας έχουμε σκαμπανεβάσματα και αυτό δείχνει ότι δεν έχουμε υπό τον έλεγχό μας την κατάσταση».

 

«Σε κάποιες πίστες κάποιοι είναι γρήγοροι, σε κάποιες άλλες άλλοι είναι γρήγοροι. Δουλεύουμε, προσαρμοζόμαστε αλλά τελικά δεν βρίσκουμε λύσεις».

 

«Κάποιες φορές φαίνεται ότι είμαστε γρήγοροι, αλλά ποτέ δεν είμαστε εκεί σταθερά. Είναι δύσκολο…»

Επόμενο άρθρο »

Taka: Δεν με ενδιαφέρει ο Τίτλος!

« Προηγούμενο άρθρο

«Δεν έχω ρυθμό» λέει ο Quartararo

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα