• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Taka: Δεν με ενδιαφέρει ο Τίτλος!
Νέα 24/10/2020 - 23:22

Ο Takaaki Nakagami έγινε ο πρώτος Ιάπωνας που παίρνει pole position στη μεγάλη κατηγορία από το 2004, όταν ο Makoto Tamada έπαιρνε την 1η θέση στις κατατακτήριες της Valencia.

 

Ο οδηγός της LCR έδειξε και σήμερα τον πολύ δυνατό του ρυθμό, που χτες ανάγκαζε τον Crutchlow να λέει ότι αν γινόταν ο Αγώνας άμεσα θα τον κέρδιζε ο Ιάπωνας με 11’’ διαφορά!

 

Με την απόδοσή του αυτή και με δεδομένο ότι είναι μόνο 29β πίσω από τον Joan Mir – που θα ξεκινήσει 12ος τον Αγώνα αύριο – ο Taka είναι στη μάχη του Τίτλου!

 

Ο ίδιος πάντως επιμένει ότι δεν σκέφτεται τον Τίτλο και το μόνο που θέλει τώρα είναι να καταφέρει να πάρει το πρώτο του βάθρο στη μεγάλη κατηγορία.

 

«Ναι… αν δει κανείς τη βαθμολογία είμαι 5ος και όχι πολύ μακριά από τον Mir. Όμως δεν με ενδιαφέρει το Πρωτάθλημα!»

 

«Σίγουρα στο τέλος ναι… αλλά τώρα το μόνο που σκέφτομαι είναι οι 4 τελευταίοι Αγώνες. Πρώτη μου προτεραιότητα είναι το βάθρο».

 

«Μετά δεν ξέρω… τώρα όμως σίγουρα δεν με ενδιαφέρει να παλέψω για τον Τίτλο. Απλά θέλω να πάρω το 1ο μου βάθρο. Τόσο απλά».

 

Παρά το ότι ήταν πολύ δυνατός από την Παρασκευή, ο Takaaki Nakagami παραδέχεται ότι η σημερινή pole ήταν μια έκπληξη και για εκείνον.

 

«Είναι απίστευτο το συναίσθημα. Δεν το περίμενα και στόχος ήταν η πρώτη σειρά, αλλά αυτό το Σ/Κ είμαστε ανταγωνιστικοί».

 

«Ήξερα ότι θα μπορούσα να είμαι στις πρώτες θέσεις. Είχα καλή αίσθηση πάνω στη μοτοσυκλέτα. Επομένως είμαι χαρούμενος… και υπερήφανος που είμαι εδώ».

Επόμενο άρθρο »

HSBK 2020, 3ος γύρος: Οι πρώτες μάχες των τίτλων

« Προηγούμενο άρθρο

Dovi: Δεν είναι πλέον στο χέρι μας!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα