• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Aragon 2 Moto2: Αγώνας
Έγραψε ιστορία με την επιβλητική του νίκη σήμερα ο Lowes!
Νέα 25/10/2020 - 18:21

Τα προγνωστικά επιβεβαιώθηκαν απόλυτα στον Αγώνα της μεσαίας κατηγορίας, αφού ο Sam Lowes κυριάρχησε απόλυτα στην Ισπανική πίστα.

 

Ο Βρετανός ξεκίνησε και με τον πρώτο του γρήγορο γύρο έκανε 1:51,7 (νέο ρεκόρ ταχύτερου γύρου Αγώνα) και στη συνέχεια ήρθε ένας ακόμα γύρο στο 1:52,0.

 

Αυτό ήταν. Μέσα σε δυο γύρους έκανε διαφορά 1,6’’ από τον Fabio Di Giannantonio που ήταν ο μόνος που κάπως έμενε κοντά του.

 

Στη συνέχεια είχε έναν τρομερό ρυθμό στο μεσαίο 1:52 και δεν επέτρεψε σε κανέναν να αμφισβητήσει την ανωτερότητά του.

 

Αυτή τη φορά δεν έπεσε κάποιος αναβάτης μπροστά του. Πολύ απλά ο Lowes στο δικό του πλανήτη και πήρε την 3η συνεχόμενη νίκη του.

 

Παράλληλα έγραψε ιστορία, καθώς 49 χρόνια μετά τον Phil Read, γίνεται ο πρώτος αναβάτης από την Αγγλία που καταφέρνει να πάρει τρεις συνεχόμενες νίκες.

 

Με διαφορά στα 8,5’’ πίσω του τερμάτισε τελικά δεύτερος ο Fabio Di Giannantonio, που πήρε ένα ακόμα βάθρο μετά από αυτό στο Montmelo.

 

Ο Diggia δεν είναι από τους οδηγούς που πρωταγωνιστούν φέτος στην κατηγορία, καθώς προέρχεται από ένα πολύ άσχημο πρώτο μισό στη σεζόν.

 

Ο Lowes όμως, με τη σημερινή του νίκη, έκανε ένα αποφασιστικής σημασίας βήμα για την κατάκτηση του Τίτλου, ανεβαίνοντας μάλιστα στην πρώτη θέση της βαθμολογίας!

 

Πίσω του, με διαφορά μόλις 7β, είναι ο Enea Bastianini, ο οποίος κατάφερε και σήμερα να κάνει έναν καλό Αγώνα και να πάρει ένα δεύτερο συνεχόμενο βάθρο στην Aragon.

 

Καταστροφική αποδείχθηκε η συγκεκριμένη πίστα για το δίδυμο της Sky VR46. O Marco Bezzecchi έχασε ουσιαστικά τις ελπίδες του για Τίτλο με μια δεύτερη συνεχόμενη πτώση εκεί.

 

Από την πλευρά του, ο Luca Marini δεν ήταν ποτέ δυνατός σε όλη τη διάρκεια του τριημέρου και οι 5β που πήρε σήμερα, τον αφήνουν 23β πίσω από τον Lowes στη βαθμολογία.

 

Με μόλις τρεις Αγώνες να απομένουν για το τέλος και 75β στο σύνολο, τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για τον οδηγό που έδειχνε να ελέγχει την κατάσταση στην Moto2 μέχρι και το GP του Montmelo.

Επόμενο άρθρο »

Quartararo: Τα χάσαμε όλα!

« Προηγούμενο άρθρο

Μεγάλη νίκη του Morbidelli στο GP της Teruel

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα