• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Quartararo: Τα χάσαμε όλα!
Και δεν έχω ιδέα τι συνέβη…
Νέα 25/10/2020 - 22:21

Το πρωινό της Κυριακής, στο ζέσταμα της μεγάλης κατηγορίας, ο Fabio Quartararo πίστεψε ότι με το επιτελείο του είχαν βρει κάτι καλό για τον Αγώνα.

 

Ωστόσο για δεύτερο Σ/Κ στην Aragon αντιμετώπισε πρόβλημα με τα ελαστικά του και αυτή τη φορά δεν ήταν εξαιτίας λάθος πίεσης.

 

Ο Γάλλος από τους πρώτους γύρους κατάλαβε ότι έχανε πολύ «επιθετικά» πρόσφυση από τα ελαστικά του. Είχε επιλέξει τη μεσαία γόμα μπροστά και πίσω.

 

Μπορεί να μην ακολούθησε τους πολλούς, που έβαλαν μεσαίο μπροστά και μαλακό πίσω, ωστόσο η επιλογή του ήταν η σωστή αν σκεφτεί κανείς ότι με αυτό το συνδυασμό ο ομόσταυλός του πήρε τη νίκη.

 

«Τα ελαστικά ήταν οκ. Ο Franco κέρδισε με αυτά, οπότε δεν είναι θέμα επιλογής. Δεν είμαι χαρούμενος… το πρωί πιστέψαμε ότι βρήκαμε κάτι».

 

«Όταν ξεκίνησε ο Αγώνας όμως κατάλαβα ότι τα έχασα όλα! Ήθελα να είμαι γρήγορος όπως στις ΕΔ4, αλλά κάθε φορά που άνοιγα το γκάζι έχανα πρόσφυση με πολύ επιθετικό τρόπο».

 

«Κρίμα… το πρωί ήμασταν τόσο χαρούμενοι, αλλά με το που ξεκίνησε ο Αγώνας δεν είχα καλή αίσθηση, δεν είχα πρόσφυση… δεν είχα τίποτα».

 

«Πραγματικά είναι πολύ περίεργο και δεν έχω την παραμικρή ιδέα του τι συνέβη».

 

Στη συνέχεια είπε πως πιστεύει ότι αντιμετωπίζει δυσκολίες όταν έχουμε διπλούς Αγώνες στην ίδια πίστα.

 

«Ο Franco ήταν πολύ σταθερός σήμερα και κατάφερε να βελτιωθεί. Κι εμείς βελτιωθήκαμε, αλλά πολύ λίγο σε σχέση με το πρώτο Σ/Κ εδώ».

 

«Δεν ήμασταν σταθεροί… όπως κι ο Maverick που ήταν πάρα πολύ γρήγορος το πρώτο Σ/Κ. Ήταν το σημείο αναφοράς κι όμως τερμάτισε 4ος».

 

«Και σήμερα τερμάτισε μόνο μισό δευτερόλεπτο μπροστά μου. Πραγματικά είναι δύσκολο να το κατανοήσω».

 

«Φαίνεται ότι κάθε φορά που έχουμε διπλούς Αγώνες κάτι γίνεται και τα χάνουμε όλα. Εκτός από τον Franco που βελτιώθηκε πάρα πολύ».

Επόμενο άρθρο »

Vinales: Είναι αδύνατον…

« Προηγούμενο άρθρο

Aragon 2 Moto2: Αγώνας

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα