• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Quartararo θέλει την Μ1 του 2019!
Με αυτή θέλει ν’ αγωνιστεί του χρόνου!
Νέα 11/11/2020 - 16:40

Στους 12 Αγώνες που έχουν γίνει μέχρι στιγμής στη μεγάλη κατηγορία, ο Fabio Quartararo έχει πάρει τρεις νίκες.

 

Ωστόσο στα υπόλοιπα Grand Prix το καλύτερο που έχει καταφέρει είναι μια 5η θέση και είναι αυτή η αστάθεια στ’ αποτελέσματα που «πονάει» τον Γάλλο αναβάτη της Petronas.

 

Η φετινή του παρουσία έρχεται σε αντίθεση με όσα πετύχαινε πέρυσι, όταν στην πρώτη του χρονιά στη μεγάλη κατηγορία είχε πάρει 7 βάθρα.

 

Μετά την πτώση του στην Valencia 1, ο Fabio έχει αποχαιρετήσει και τις ελπίδες του για Τίτλο φέτος, ελπίζοντας μόνο σε ένα μεγάλο θαύμα.

 

Επιπλέον, λόγω των επιπτώσεων του Covid-19 και σε μια προσπάθεια να μείνουν χαμηλά τα κόστη για τη νέα σεζόν, η Yamaha δεν θα είναι σε θέση να έχει νέο κινητήρα το 2021.

 

Με δεδομένα τα προβλήματα του μοτέρ της Yamaha φέτος, αυτό είναι κάτι που ανησυχεί τον Quartararo, ο οποίος ψάχνει να δει αν θα μπορεί να αγωνιστεί με την M1 του 2019 του χρόνου!

 

«Ανησυχώ και θέλω να δω αν μπορώ να έχω την περσινή μοτοσυκλέτα. Θα δούμε αν γίνεται ή αν πρέπει να κρατήσουμε αυτή τη φετινή».

 

«Αυτό που είναι βέβαιο όμως είναι ότι πρέπει να αλλάξουμε πολλά πράγματα στον τρόπο που δουλεύουμε. Όχι εμείς τόσο ως ομάδα, αλλά η Yamaha γενικά».

 

Ο Valentino Rossi έλεγε μετά το τέλος του Αγώνα στην Valencia ότι το πάγωμα στην εξέλιξη των κινητήρων φέτος δεν αποτελεί «σε καμμία περίπτωση δικαιολογία».

 

Ο ομόσταυλος του Fabio, ο Franco Morbidelli, ουσιαστικά οδηγεί την Μ1 του 2019 και μ’ αυτή έχει πάρει 2 νίκες και τους περισσότερους βαθμούς απ’ όλες τις M1 από το San Marino και μετά.

 

Ο Γάλλος παραδεχόταν μετά την Valencia 1 ότι με την Yamaha είτε πας καλά, είτε είσαι χαμένος για τα καλά.

 

«Όταν ξεκινάς και είσαι δυνατός από τις ΕΔ1, τότε κάνεις μικρές αλλαγές κι όλα πάνε πολύ καλά. Όταν όμως ξεκινάς και είναι δύσκολα… τότε είσαι χαμένος», έλεγε.

Επόμενο άρθρο »

Γιατί η Suzuki είναι τόσο δυνατή φέτος;

« Προηγούμενο άρθρο

Video: Η Suzuki γράφει ιστορία στην Valencia 1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα