• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Γιατί η Suzuki είναι τόσο δυνατή φέτος;
Ο Valentino Rossi δίνει την εξήγησή του!
Νέα 12/11/2020 - 10:50

Η Suzuki είναι πολύ κοντά στο να πάρει τον Τίτλο σε όλα τα Πρωταθλήματα φέτος, συμπεριλαμβανομένων των Ομάδων, των Κατασκευαστών και των Οδηγών.

 

Ο Joan Mir, μετά τη νίκη του στην Valencia 1, χρειάζεται απλά ένα βάθρο στην Valencia 2 αυτό το Σ/Κ, για να εξασφαλίσει τον 2ο Παγκόσμιο Τίτλο του.

 

Στο Πρωτάθλημα των Κατασκευαστών η Suzuki έχει μια διαφορά 7β από τον δεύτερο, ενώ στις Ομάδες έχει πάρει σχεδόν τον Τίτλο με ένα προβάδισμα 82β.

 

Το εργοστάσιο έχει πάρει 2 νίκες φέτος αλλά και 9 ακόμα βάθρα, με πολλούς να θεωρούν την GSX-RR την «τέλεια» μοτοσυκλέτα φέτος.

 

Για την Suzuki μίλησε και ο Valentino Rossi μετά την Valencia 1 και είπε:

 

«Η Suzuki με τον Brivio έχουν κάνει φανταστική δουλειά και ειδικά ο Davide που έχει ενώσει τη δουλειά από την Ιαπωνία με αυτή στην Ιταλία».

 

«Έχει καταφέρει να πείσει τους Ιάπωνες να δουλέψουν μαζί με τους Ιταλούς κι έχει φτιάξει μια πολύ ισχυρή ομάδα».

 

Από την άλλη η Yamaha έχει τις τριπλάσιες νίκες φέτος, έξι στο σύνολο, αλλά οι οδηγοί της ομάδας δεν έχουν σταθερότητα στα αποτελέσματά τους.

 

Ο Fabio Quartararo – λόγω των παραπάνω νικών – κερδίζει τη δεύτερη θέση από τον Alex Rins στη βαθμολογία. Για την GSX-RR μίλησε και ο Rins, τονίζοντας:

 

«Η μοτοσυκλέτα μας έχει αλλάξει αρκετά. Το 2017 είχαμε κάνει λάθος με τον κινητήρα και τον αλλάξαμε. Αλλάξαμε και το πλαίσιο και πολλά άλλα πράγματα».

 

«Πραγματικά κάνουν πολύ καλή δουλειά με την πληροφόρηση που τους δίνουμε και τώρα είμαστε μπροστά σε όλα τα Πρωταθλήματα».

Επόμενο άρθρο »

Alex Marquez: Παράδειγμα προς μίμηση ο Mir!

« Προηγούμενο άρθρο

O Quartararo θέλει την Μ1 του 2019!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα