• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Αμφίβολος για την Valencia 2
Βρέθηκε εκ νέου θετικός στον Covid-19
Νέα 12/11/2020 - 15:18

Ο Valentino Rossi έχασε τους δύο Αγώνες στην Aragon επειδή βρέθηκε θετικός στον Covid-19 αλλά στην Valencia 1 αγωνίστηκε, αφού την Πέμπτη και την Παρασκευή τα τεστ τον έδειξαν αρνητικό.

 

Καθώς το paddock έχει παραμείνει σε καραντίνα όλο αυτό το διάστημα (δεν επιτρέπεται σε κανέναν να φύγει) όλοι οι άνθρωποι υποβάλλονται συνεχώς σε νέα τεστ.

 

Σε ένα από αυτά, την Τρίτη που μας πέρασε, ο Valentino Rossi βρέθηκε εκ νέου θετικός, λίγα μόλις 24ωρα αφού είχε πάρει το πράσινο φως για ν’ αγωνιστεί στην Valencia 1!

 

Εν τω μεταξύ, σήμερα - σύμφωνα με πληροφόρηση που είχαμε από τον Διευθυντή του περιοδικού MOTOGP WORLD, Δημήτρη Διατσίδη που βρίσκεται στην Valencia – o Rossi είναι και πάλι αρνητικός!

 

Ειδικά στην Yamaha τα τεστ και η προσοχή όλων είναι στον ύψιστο βαθμό (ή θα έπρεπε να είναι) μιας και ήδη πέντε μέλη της ομάδας, συμπεριλαμβανομένου του Γενικού Διευθυντή Maio Meregalli, είναι σε καραντίνα.

 

Αυτοί οι πέντε έχασαν τον πρώτο Αγώνα της Valencia και θα χάσουν και τον δεύτερο που θα γίνει αυτό το Σ/Κ.

 

Πάντως, το προηγούμενο διάστημα υπήρξαν αναφορές για Ισπανούς που δεν σεβάστηκαν την καραντίνα και έσπασαν τη «φούσκα» προστασίας πηγαίνοντας σπίτι τους για να κοιμηθούν.

 

Όσο για την περίπτωση του Valentino Rossi και αν θα αγωνιστεί ή όχι αυτό το Σ/Κ, θα το γνωρίζουμε σε λίγες ώρες.

 

Αν τα αποτελέσματα του τεστ που περιμένει βγουν αρνητικά, τότε θα είναι κανονικά στην πίστα την Παρασκευή το πρωί. Σε διαφορετική περίπτωση θα χάσει την Valencia 2!

 

Αυτό σημαίνει ότι ενδεχομένως να μην καταφέρει να αγωνιστεί ούτε και στο Portimao, όπου θα ήταν και ο τελευταίος του Αγώνας ως εργοστασιακός οδηγός με την Yamaha.

Επόμενο άρθρο »

Ο Gerloff δεν θα αντικαταστήσει τον Rossi

« Προηγούμενο άρθρο

Alex Marquez: Παράδειγμα προς μίμηση ο Mir!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα