• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Rossi τρέχει αύριο στην Valencia
Αρνητικό και το 2ο τεστ κορωναϊού
Νέα 12/11/2020 - 19:48


 

Η Yamaha Motor Co., Ltd. Και η Monster Energy Yamaha MotoGP είναι στην ευχάριστη θέση να επιβεβαιώσουν ότι ο Valentino Rossi θα πάρει μέρος από αύριο στο Gran Premio de la Comunitat Valenciana.
Αυτή είναι η ανακοίνωση της Yamaha, που εξηγεί παρακάτω ότι την Τρίτη 10/11 το καθιερωμένο τεστ που κάνουν όλοι όσοι βρίσκονται στην Βαλένθια για τον Αγώνα, είχε κάποιους δείκτες προς το θετικό. Το PCR (Polymerase Chain Reaction) αυτό τεστ χρειάστηκε να ακολουθήσουν δύο ακόμη, ένα χθες Τετάρτη που ήταν αρνητικό και ένα ακόμη σήμερα το πρωί, που επίσης το απόγευμα βγήκε από το εργαστήριο αρνητικό, οπότε ο Valentino Rossi σύμφωνα με τους κανονισμούς της FIM, μπορεί να πάρει μέρος στον Αγώνα. 

Όλη η πληροφόρηση έχει ως εξής:

* Την Τρίτη 10 Νοεμβρίου ο Rossi έκανε το PCR test, που είναι υποχρεωτικό για όσους οδηγούς επιστρέφουν σπίτι τους μεταξύ των αγώνων. Την Τετάρτη το πρωί στην Ταβούλια ο γιατρός τον ειδοποίησε ότι υπήρχε ένα μικτό φορτίο ιού και οι γιατροί του πρότειναν να κάνει δύο ακόμη τεστ με διαφορά 24 ωρών. 

* Την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου ο Rossi έκανε το 2ο PCR test, τα αποτελέσματα του οποίου βγήκαν σήμερα το πρωί και ήταν αρνητικά.

* Σήμερα Πέμπτη 12 Νοεμβρίου έκανε ένα 3ο PCR test στο σπίτι του και μετά ταξίδεψε μέχρι την Valencia, όπου αυτό-απομονώθηκε περιμένοντας το αποτέλεσμα. Ήταν και πάλι αρνητικό και έτσι του επιτράπηκε να συναντηθεί με τους ανθρώπους της Monster Energy Yamaha MotoGP team και να πάρει μέρος κανονικά στο Gran Premio de la Comunitat Valenciana.

Ο απεσταλμένος του περιοδικού MOTOGP WORLD και της COSMOTE TV, Δημήτρης Διατσίδης είδε τον “Γιατρό” και μίλησε μαζί του. Παράσ το ότι είπε ότι αισθάνεται καλά, έδειχνε αρκετά κουρασμένος, από την όλη ταλαιπωρία της υπόθεσης covid-19. Ελπίζει πάντως ότι με την περισσότερη πρόσφυση στην πίστα η Μ1 θα λύσει τα προβλήματα που είχε την περασμένη εβδομάδα!

Επόμενο άρθρο »

Petrucci: H Ducati δεν πίστεψε σε μένα

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Gerloff δεν θα αντικαταστήσει τον Rossi

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα