• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Petrucci: H Ducati δεν πίστεψε σε μένα
“Δεν ήμουν ούτε 2ος οδηγός”
Νέα 13/11/2020 - 11:52

O Danilo Petrucci είναι κατά γενική ομολογία ένας οδηγός με χιούμορ, ακόμη και στις δύσκολες στιγμές του, ενώ όσοι έχουν παρακολουθήσει την καριέρα του γνωρίζουν ότι πρόκειται για ένα μεγάλο ταλέντο που ξεκίνησε από το Μότοκρος για να αναδειχθεί στην κατηγορία Superstock των WSBK και από κει να πάρει το εισιτήριο για το MotoGP.

Μετά από μια εξαιρετική θητεία στην Pramac Ducati πήρε την προαγωγή για την εργοστασιακή ομάδα, όταν η διοίκηση της Ducati αποφάσισε να σταματήσει τη συνεργασία με τον Jorge Lorenzo – μια κίνηση για την οποία της ασκήθηκε έντονη κριτική.

Ο Petrucci στο ξεκίνημα της περασμένης χρονιάς εντυπωσίασε με τη νίκη του στο Μουτζέλο, την ουσιαστική έδρα της Ιταλικής εταιρίας και φέτος πήρε τη νίκη στο Λε Μαν, δείχνοντας ότι δεν έχασε το ταλέντο του μέσα στις δυσκολίες που αντιμετώπισε ειδικά φέτος.

“Το θέμα είναι ότι η Ducati δεν πίστεψε σε μένα, ποτέ! Μακάρι να με θεωρούσε 2ο οδηγό, δεν ήμουν ούτε καν δεύτερος οδηγός”, είπε στον Δημήτρη Διατσίδη σε ιδιαίτερη συζήτηση που είχαν στα πλαίσια του GP της Βαλένθια. “Πάω στην ΚΤΜ και είμαι πολύ ευχαριστημένος, γιατί φαίνεται ότι οι άνθρωποι εκεί πιστεύουν σε μένα. Ο Χερβέ Πονσαράλ είναι πολύ ωραίος τύπος, χρόνια ήθελα να συνεργαστώ μαζί του, αλλά για διάφορους λόγους δεν τα είχαμε καταφέρει. Τώρα όλα μπορούν να πάνε καλύτερα”, συμπλήρωσε ο “Πετρούξ”, που ατενίζει το μέλλον του αισιόδοξα.

Για να δούμε λοιπόν, αν ο βαρύτερος και ογκωδέστερος οδηγός του MotoGP θα καταφέρει να πάρει κάτι παραπάνω από την ΚΤΜ και να φτάσει σε νίκες και με τον Αυστριακό κατασκευαστή.

 

 

Επόμενο άρθρο »

Valencia 2 Moto3: ΕΔ1

« Προηγούμενο άρθρο

O Rossi τρέχει αύριο στην Valencia

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα