• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Valencia 2 MotoGP: ΕΔ1
19 οδηγοί στο δευτερόλεπτο, 1ος ο Nakagami!
Νέα 13/11/2020 - 14:17

Με συννεφιά ξεκίνησε ο προτελευταίος Γύρος της σεζόν για τους οδηγούς της μεγάλης κατηγορίας, χωρίς όμως η πίστα να είναι βρεγμένη όπως πριν από μία εβδομάδα.

 

Οι αναβάτες της μεγάλης κατηγορίας εκμεταλλεύτηκαν το χρόνο στο στεγνό και ειδικά στα τελευταία λεπτά αρκετοί έβαλαν καινούργια μεσαία ελαστικά. Τα μαλακά τα κρατήσανε για τις ΕΔ2 το απόγευμα.

 

Στους χρόνους ο Takaaki Nakagami με την Honda του πήρε την πρώτη θέση με διαφορά στο ένα μόλις δέκατο από τον Franco Morbidelli.

 

Ο Vinales ήταν ο μόνος που δοκίμασε και το σκληρό πίσω ελαστικό, έβαλε στο τέλος τα μεσαία και ανέβηκε στην 3η θέση, μπροστά από την KTM του Pol Espargaro.

 

Ο αδερφός του, ο Aleix, ήταν ένα δέκατο πίσω του και πήρε την 5η θέση, ενώ ακολουθεί ο Johann Zarco που ήταν η καλύτερη Ducati σήμερα το πρωί.

 

Λίγο πίσω από τον Γάλλο ήταν ο Andrea Dovizioso, ίσως στον προτελευταίο Αγώνα της καριέρας του, ενώ τη δεκάδα έκλεισαν οι Mir, Oliveira και Stefan Bradl.

 

Οι 19 πρώτοι (από τους 21, δεν επιτράπηκε να τρέξει σήμερα το πρωί ο Lecuona) είχαν μεταξύ τους διαφορά στο ένα δευτερόλεπτο!

 

Το απόγευμα οι οδηγοί θα κυνηγήσουν τον καλύτερο δυνατό χρόνο, καθώς φαίνεται ότι η πίστα είναι σε πολύ καλή κατάσταση αυτό το Σ/Κ.

Επόμενο άρθρο »

O Cal Crutchlow στην Yamaha Test Team για το 2021

« Προηγούμενο άρθρο

Valencia 2 Moto3: ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα