• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Cal Crutchlow στην Yamaha Test Team για το 2021
“Απολύθηκε” ο Jorge Lorenzo
Νέα 13/11/2020 - 14:58

Στην Μαλαισία στις 14-16 Φεβρουαρίου πιάνει δουλειά ο Βρετανός οδηγός. Στην Sepang ο Crutchlow θα οδηγήσει ξανά μια YZR-M1. Θα πάρει μέρος και σε όσα Επίσημα τεστ της IRTA προγραμματιστούν τη νέα χρονιά και στα ιδιωτικά τεστ της Yamaha, ώστε να βοηθήσει τους μηχανικούς στην εξέλιξή της. Το ότι έχει οδηγήσει για τρεις διαφορετικούς κατασκευαστές τον κάνει ιδανικό για τη δουλειά, λέει η Ιαπωνική εταιρία. Είναι πιθανόν να αγωνιστεί, εάν χρειαστεί αντικατάσταση κάποιος από τους 4 οδηγούς της εταιρίας, για κάποιο λόγο.

Ο Crutchlow και η Yamaha έχουν παλιά σχέση, καθώς το 2009 ο Βρετανός πήρε το World Supersport Championship (WorldSSP) με την Yamaha R6. Μετά ανέβηκε στα World Superbike Championship (WorldSBK) την επόμενη χρονιά και πήρε 3 νίκες και 10 βάθρα και αυτό του άνοπιξε το δρόμο προς το MotoGP το 2011, με την δορυφορική Monster Energy Yamaha Tech3. 

“Η Yamaha Motor Co., Ltd. και η Yamaha Motor Racing θέλουν ειλικρινά να ευχαριστήσουν τον δοκιμαστή του 2020 για την Yamaha Factory Racing Test Team, τον Jorge Lorenzo για την υποστήριξη και την κατανόηση στη διάρκεια αυτής της χρονιάς που κτυπήθηκε από τον Covid-19. Ο σεβασμός ανάμεσα στις δύο πλευρές παραμένει ίδιος”, έγραψε η Yamaha για την “απόλυση” του Ισπανού, που είχε θέσει τον εαυτό του στη διάθεση της εταιρίας και για το 2021. 

Ανοίγει έτσι και ο δρόμος για τη συνεργασία του Jorge Lorenzo με την Aprilia...

 

Στη φωτογραφία ο Cal Cruthlow το 2009 Πρωταθλητής με την Yamaha R6.

Επόμενο άρθρο »

Valencia 2 Moto2: ΕΔ1

« Προηγούμενο άρθρο

Valencia 2 MotoGP: ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα