• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Valencia 2 Moto2: ΕΔ1
Navarro και Speed Up στην 1η θέση!
Νέα 13/11/2020 - 16:01

Δυνατό ήταν το ξεκίνημα του Jorge Navarro στον προτελευταίο Αγώνα της χρονιάς, με τον Ισπανό να βάζει την Speed Up στην 1η θέση των ΕΔ1 της Moto2!

 

Ο Navarro έκανε χρόνο στο 1:34,855 – αρκετά κοντά στο 1:34,461 που πέρυσι του χάριζε την pole στην πίστα – και κράτησε πίσω του τον Luca Marini.

 

Ο Luca έδειξε πολύ καλό ρυθμό στο τέλος, ενώ δυνατοί ήταν και οι Sam Lowes και Enea Bastianini.

 

Οι δυο (από τους 5) διεκδικητές του Τίτλου ήταν στην 4η θέση ο πρώτος, πίσω από τον Fabio Di Giannantonio και στην 9η ο δεύτερος.

 

Τον 5ο καλύτερο χρόνο έκανε ο Marcel Schrotter, με τους οδηγούς της κατηγορίας να είναι για μία ακόμη φορά όλοι τους σχεδόν πολύ κοντά σε χρόνους.

 

Οι 16 πρώτοι ήταν στο μισό δευτερόλεπτο μεταξύ τους, ενώ οι 22 από τους 29 που βρέθηκαν στην πίστα σήμερα είχαν διαφορά 9 δεκάτων!

 

Καλή παρουσία είχε ο Hector Garzo με τον 6ο χρόνο, μπροστά από τον Aron Canet που ανέβασε την απόδοσή του στα τελευταία λεπτά.

 

Τον 8ο χρόνο έκανε σήμερα το πρωί ο Lorenzo Baldassarri, ενώ τη δεκάδα έκλεισαν οι Enea Bastianini και Tom Luthi, με τον τελευταίο να κάνει την 300η του συμμετοχή σε Grand Prix αυτό το Σ/Κ!

Επόμενο άρθρο »

Valencia 2 Moto3: ΕΔ2

« Προηγούμενο άρθρο

O Cal Crutchlow στην Yamaha Test Team για το 2021

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα