• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovi: Η Aprilia; Δεν ήταν ό,τι έπρεπε για μένα!
Νέα 13/11/2020 - 22:19

Την Τρίτη ο Andrea Dovizioso επιβεβαίωσε ότι τη νέα χρονιά δεν θα είναι στο MotoGP ούτε ως οδηγός, ούτε ως οδηγός εξέλιξης για κάποιο εργοστάσιο.

 

Ο Ιταλός είχε την ευκαιρία να συνεχίσει την καριέρα του με την εργοστασιακή ομάδα της Aprilia το 2021, μια πρόταση όμως την οποία και απέρριψε.

 

Το σκεπτικό του, όπως εξήγησε σήμερα, ήταν ότι η Aprilia δεν έχει την υποδομή και το project που είναι το κατάλληλο για την καριέρα του.

 

«Είχαμε μιλήσει με την Aprilia εδώ και καιρό. Δεν ήταν αλήθεια ότι περιμέναμε τον Iannone, αλλά ήταν φυσιολογικό».

 

«Δεν ήταν όμως ό,τι ήθελα αυτή τη στιγμή για την καριέρα μου. Θεωρώ ότι κάνουν πολύ καλή δουλειά, ειδικά από τη στιγμή που δεν έχουν το budget της Honda, της Yamaha ή της Ducati».

 

«Κάνουν καλή δουλειά, όμως το επίπεδο στο MotoGP είναι πραγματικά ψηλό και δεν είναι εύκολα τα πράγματα».

 

«Έχω ζήσει κάτι παρόμοιο με την Ducati στην αρχή της πορείας μας και μόνο όταν είσαι στη μέσα μεριά μπορείς να κατανοήσεις πόσο δύσκολο είναι. Κάνουν καλή δουλειά αλλά δεν ήταν το καλύτερο για μένα».

 

Πέρα από την Aprilia, για τον Andrea Dovizioso ενδιαφέρθηκαν εργοστάσια όπως η Honda, η Yamaha και η KTM για να γίνει δοκιμαστής τους.

 

«Για κάθε πρόταση που είχα υπήρχε διαφορετικός λόγος που δεν την αποδέχτηκα. Πάντως είμαι ευγνώμων για το ενδιαφέρον όλων που με ήθελαν ως δοκιμαστή».

 

«Ωστόσο για μένα ήταν σημαντικό να αφήσω μια πόρτα ανοιχτή για το 2022 και να μην υπογράψω με κανέναν ώστε να είμαι τελείως ελεύθερος το ‘22».

 

Το τελευταίο διάστημα εντείνονται οι φήμες ότι ίσως τελικά όντως ο Marc Marquez χρειαστεί και τρίτο χειρουργείο για το χέρι του.

 

Σε μια τέτοια περίπτωση ίσως να δοθεί η ευκαιρία στον Dovi να αντικαταστήσει τον Ισπανό.

 

«Νομίζω ότι κανείς δεν ξέρει τι γίνεται με τον Marc και δεν πιστεύω ότι από τώρα θα πάρουν μία απόφαση για το 2022».

 

«Εγώ είμαι ελεύθερος πάντως. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα πάω κιόλας αν με καλέσουν. Θα το σκεφτώ. Θα δω τι προτείνουν και μετά θα αποφασίσω».

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Ο Mir αξίζει 100% τον Τίτλο!

« Προηγούμενο άρθρο

Mir: Έπρεπε να βάλω το σκληρό μπροστά

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα