• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Ο Mir αξίζει 100% τον Τίτλο!
Νέα 13/11/2020 - 23:08

Ο 23χρονος Joan Mir, μόλις στη 2η του σεζόν στη μεγάλη κατηγορία, είναι πολύ κοντά στην κατάκτηση ενός δεύτερου Παγκόσμιου Τίτλου στην καριέρα του.

 

Μια καριέρα που ξεκίνησε μόλις το 2015, ενώ ο Ισπανός είναι κοντά στο να χαρίσει τον πρώτο Τίτλο της Suzuki εδώ και 20 χρόνια!

 

«Κανείς δεν στοιχημάτιζε υπέρ του», έλεγε σήμερα από την Valencia ο Valentino Rossi που μίλησε για τον νεαρό Ισπανό.

 

«Για μένα είναι ώριμος αρκετά, έχει εμπειρία παρά το νεαρό της ηλικίας του και σκεφτείτε ότι είναι στη 2η του χρονιά, ενώ έκανε μόνο ένα χρόνο στην Moto2».

 

«Είναι απίστευτο ταλέντο. Κανείς δεν περίμενε ότι θα έπαιρνε τον Τίτλο φέτος, όμως το αξίζει 100%. Ήταν ο πιο σταθερός κι αυτό έκανε τη διαφορά».

 

«Έχει κερδίσει έναν Αγώνα, αλλά στην Αυστρία θα θυμάστε ότι ο Αγώνας διακόπηκε αλλιώς θα κέρδιζε και εκεί. Αν πάρει τον Τίτλο θα είναι έκπληξη, αλλά θα το αξίζει 100%».

 

Ο Valentino ήταν μόλις 18ος στα συνδυασμένα αποτελέσματα της ημέρας, ωστόσο η διαφορά του από την κορυφή ήταν μόλις εφτάμιση δέκατα.

 

«Η θέση μου είναι άσχημη, αλλά η διαφορά δεν είναι μεγάλη γιατί όλοι είμαστε πολύ κοντά. Αύριο θα δοκιμάσουμε κάτι άλλο για να έχουμε περισσότερη πρόσφυση. Είναι σημαντικό να περάσουμε στους 10 πρώτους».

 

«Μίλησα και με τον Maverick κι έχουμε και οι δυο τα ίδια προβλήματα. Δεν έχουμε πρόσφυση στον πίσω τροχό και το πίσω μέρος γενικά κουνά πολύ».

 

«Δεν έχω μιλήσει με τον Fabio, μίλησα με τον Franky όμως που έχει τον καλύτερο ρυθμό από εμάς και είναι με την παλιά μοτοσυκλέτα. Όμως οι διαφορές των δυο μοτοσυκλετών δεν είναι μεγάλες».

 

Ο Franco επιβεβαίωσε την καλή του αίσθηση λέγοντας:

 

«Δοκιμάσαμε αρκετά set-up σήμερα και με δυο από αυτά ένοιωθα πολύ άνετα. Είναι πολύ θετικό ότι είμαστε στη δεκάδα χωρίς να κυνηγήσω το χρόνο».

 

«Ξεκινήσαμε καλά το Σ/Κ κι ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι. Στόχος μας για αύριο είναι να βρεθούμε μέσα στις δυο πρώτες σειρές της εκκίνησης».

Επόμενο άρθρο »

Fabio: Μία από τις χειρότερες μέρες μου!

« Προηγούμενο άρθρο

Dovi: Η Aprilia; Δεν ήταν ό,τι έπρεπε για μένα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα