• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Fabio: Μία από τις χειρότερες μέρες μου!
Νέα 14/11/2020 - 10:12

Για τον Fabio Quartararo η χτεσινή ημέρα ήταν μία από τις χειρότερες της καριέρας του στη μεγάλη κατηγορία.

 

Ο Γάλλος ήταν μόλις 16ος παρά το γεγονός ότι έκανε μεγάλες αλλαγές στη μοτοσυκλέτα του προσπαθώντας να βελτιωθεί. Η αίσθηση ήταν ίδια κι αυτό δεν του έχει τύχει ξανά, όπως έλεγε.

 

«Ήταν μία από τις χειρότερες μέρες μου. Δοκιμάσαμε πολλά στη μοτοσυκλέτα και όταν  συμβαίνει αυτό έχεις και διαφορετική αίσθηση… καλύτερη ή χειρότερη».

 

«Εμείς κάναμε όμως μεγάλες αλλαγές αλλά η αίσθηση ήταν ακριβώς η ίδια κι αυτό δεν μου έχει τύχει ξανά. Αύριο θα κάνουμε κάτι τραβηγμένο. Άλλωστε χειρότερα δεν γίνεται».

 

Τον ρώτησαν αν η όλη κατάσταση τον ανησυχεί και ο Fabio αποκρίθηκε:

 

«Ναι, λίγο διότι υπό κανονικές συνθήκες καταλαβαίνουμε που έχουμε πρόβλημα και όταν αλλάζουμε ρυθμίσεις το νοιώθουμε».

 

«Είτε είναι θετική, είτε αρνητική η αίσθηση, υπάρχει… τη νοιώθεις. Επιστρέφω και τους λέω η μοτοσυκλέτα είναι χειρότερη πχ. Σήμερα όμως, παρά τις πολλές αλλαγές, η μοτοσυκλέτα ήταν ίδια».

 

Η έλλειψη κατανόησης των αιτιών του προβλήματος είναι που ανησυχεί ιδιαίτερα τον Quartararo.

 

«Πέρυσι σε κανονικές ημέρες προσαρμοζόσουν στη μοτοσυκλέτα, αλλά φέτος το περιθώριο από το να παλεύεις για νίκες στο να παλεύεις απλά για βαθμούς είναι πολύ μικρό».

 

«Και κανονικά όταν κάνεις τόσο μεγάλες αλλαγές περιμένεις να νοιώσεις κάτι… καλό ή κακό. Σήμερα όμως ήταν ακριβώς ίδια η αίσθηση».

 

«Αυτό είναι το βασικό μας πρόβλημα. Πρώτα-πρώτα ότι έτσι χάνεσαι εύκολα και μετά ότι δεν μπορείς να καταλάβεις τι γίνεται».

 

«Αυτό το πρόβλημα που έχω σήμερα συμβαίνει πρώτη φορά στην καριέρα μου… να κάνω τόσες αλλαγές και να μην νοιώθω τίποτα. Είναι δύσκολο να το κατανοήσω».

Επόμενο άρθρο »

Το ευχαριστώ της Yamaha στην αγωνιστική της ομάδα ΜΧ

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Ο Mir αξίζει 100% τον Τίτλο!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα