• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Valencia 2 Moto3: ΕΔ3
Χαμένος χρόνος λόγω βροχής
Νέα 14/11/2020 - 12:41

Δυστυχώς οι οδηγοί της Moto3 δεν είχαν παρά λίγο χρόνο στη διάθεσή τους στο στεγνό, αφού ξαφνικά στα μέσα των ΕΔ3 άρχισε να βρέχει.

 

Στο υπόλοιπο διάστημα κανείς δεν βγήκε στην πίστα παρά μόνο δύο φορές ο Tatsuki Suzuki κι έτσι τα τελικά αποτελέσματα έμειναν αναλλοίωτα από χτες.

 

Μεγάλος χαμένος από αυτή την εξέλιξη ήταν ο Albert Arenas, ο οποίος χτες δεν μπήκε στην 14άδα για 11χιλ του δευτερολέπτου.

 

Έτσι, ο επικεφαλής της βαθμολογίας θα χρειαστεί να περάσει από τις ΚΑΤ1 το μεσημέρι, προσπαθώντας να πάρει μία από τις 4 πρώτες θέσεις.

 

Η βροχή συνεχιζόταν στην πίστα λίγα λεπτά προτού μπουν σε αυτή οι οδηγοί της μεγάλης κατηγορίας.

 

Στους χρόνους της Moto3, ο Tony Arbolino έμεινε στην πρώτη θέση με το χρόνο-ρεκόρ που πέτυχε χτες, με τον Masia και τον Garcia να είναι οι άλλες δύο Honda πίσω του.

 

Η καλύτερη KTM παρέμεινε αυτή του Deniz Oncu, ο οποίος ξεκίνησε με πολύ κέφι και σήμερα το πρωί, καθώς μέχρι τη βροχή ήταν από τους πιο γρήγορους στην πίστα.

 

Ο Romano Fenati έκλεισε τα ελεύθερα στην 5η θέση, μπροστά από τον Niccolo Antonelli και τον Tatsuki Suzuki.

 

Οι άλλοι οδηγοί που κράτησαν θέση στην 14άδα είναι ο Raul Fernandez, ο Ai Ogura, ο Jeremy Alcoba, ο Celestino Vietti, ο Yuki Kunii, ο Kaito Toba και ο Andrea Migno.

Επόμενο άρθρο »

Valencia 2 MotoGP: ΕΔ3

« Προηγούμενο άρθρο

Το ευχαριστώ της Yamaha στην αγωνιστική της ομάδα ΜΧ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα