• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Valencia 2 MotoGP: ΕΔ3
Καταπληκτικός χρόνος από Morbido!
Νέα 14/11/2020 - 14:09

Η βροχή που είχε ξεκινήσει να πέφτει στις ΕΔ3 της Moto3 είχε σταματήσει, αλλά μόλις στα τελευταία 25 λεπτά οι οδηγοί άρχισαν να κάνουν καλούς χρόνους.

 

Όσο η πίστα στέγνωνε, τα πράγματα γίνονταν πολύ ενδιαφέροντα για εκείνους που χτες δεν είχαν καταφέρει να πάρουν θέση στη δεκάδα.

 

Τα τελευταία λεπτά ήταν γεμάτα αγωνία, με τους δέκα πρώτους να έχουν μεταξύ τους διαφορά στα 7 δέκατα και όλους τους Κατασκευαστές στη δεκάδα!

 

Την πρώτη θέση πήρε ο Franco Morbidelli που λίγο πριν το τέλος έκανε έναν καταπληκτικό χρόνο στο 1:30,168!

 

Η διαφορά του από τους υπόλοιπους ήταν τεράστια, μιας και ο δεύτερος πίσω του – ο Jack Miller – ήταν σχεδόν μισό δευτερόλεπτο πίσω του στα συνδυασμένα αποτελέσματα!

 

Την 3η θέση στα συνδυασμένα πήρε η KTM του Pol Espargaro, πίσω από την Yamaha και την Ducati, ενώ μια ακόμα Ducati ήταν στην τέταρτη θέση, αυτή του Johann Zarco.

 

Τον 5ο καλύτερο χρόνο έκανε ο Maverick Vinales, μπροστά από τον Taka Nakagami που κράτησε θέση στη δεκάδα με το χτεσινό του χρόνο.

 

Με τον προτελευταίο του γύρο ο Mir μπήκε μέσα στους δέκα πρώτους, όπως και ο Pecco Bagnaia (με το χτεσινό του χρόνο), μαζί με τους Oliveira και Aleix Espargaro.

 

Για μόλις 2χιλ του δευτερολέπτου ο Fabio Quartararo δεν πέρασε απευθείας στις ΚΑΤ2, ενώ από το πρώτο σκέλος θα περάσουν και οι δυο εργοστασιακοί της Ducati, ο Petrux και ο Dovi.

 

Μόλις 14ος ήταν ο Cal Crutchlow, ενώ 15ος έμεινε ο Alex Rins – ένα από τα φαβορί για τη νίκη στον Αγώνα της Κυριακής – αν και η διαφορά του από τον 1ο ήταν μικρότερη από 8 δέκατα.

Επόμενο άρθρο »

Valencia 2 Moto3: ΚΑΤ

« Προηγούμενο άρθρο

Valencia 2 Moto3: ΕΔ3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα