• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Valencia: O Morbidelli στην Pole Position
Φοβερή εμφάνιση σήμερα
Νέα 14/11/2020 - 17:23

Ο Franky Morbido μετά τη σαρωτική εμφάνιση που έκανε το πρωί στις ΕΔ3 του Αγώνα της Βαλένθια, ολοκλήρωσε με μια Pole Position – τη 2η της καριέρας του – που τον αφήνει ζωντανό στο παιχνίδι του Τίτλου! “Είχα καλή αίσθηση από τη μοτοσυκλέτα και κατάφερα να ρισκάρω εκεί που έπρεπε και να κάνω αυτό το χρόνο”, είπε ο Ιταλο-Βραζιλιάνος που όπως όλοι οι οδηγοί χρειάστηκε να κάνουν τις προσπάθειές τους υπό την απειλή ελαφριάς βροχής, που έκανε την εμφάνισή της στο ξεκίνημα των Κατατακτηρίων 1. Ο χρόνος του στο 1:30.191 θεωρείται εξαιρετικός για τις συνθήκες της ημέρας, παρά το ότι η Yamaha M1 υπολειπόταν σε τελική ταχύτητα 12.1 χλμ/ώρα από την Ducati GP20 του Jack Miler που πήρε τη δεύτερη θέση, μόλις 0.96 του δευτερολέπτου πάνω από το χρόνο της πρωτιάς. 

Από κει και πέρα σε συνδυασμό με την μόλις 12η θέση του Joan Mir, την 11η του Fabio Qartararo και την 14η του Alex Rins, ο Morbidelli έχει μια καλή ευκαιρία αύριο να πλησιάσει στην κορυφή της βαθμολογίας, από την οποία απέχει 45 βαθμούς, αλλά κυρίως να πλησιάσει τη 2η θέση από την οποία υπολείπεται μόλις 8 βαθμούς. 

Δίπλα από τον Miller, o Taka Nakagami συμπληρώνει με την Honda του την πρώτη σειρά της εκκίνησης. Ο Joahann Zarco με την Ducati του ξεκινά 4ος, με τον Pol Espargaro και την ΚΤΜ δίπλα του, να έχουν το ρυθμό να διεκδικήσουν το βάθρο όπως την προηγούμενη εβδομάδα. Η Μ1 του Maveric Vinales στη 2η σειρά της εκκίνησης, με τον Ισπανό να έχει το πλεονέκτημα του ολοκαίνουργιου κινητήρα που χρησιμοποίησε και την περασμένη Κυριακή. 

Ο Aleix Espargaro πήρε για την Aprilia την 7η θέση, με την Ιταλική μοτοσυκλέτα να είναι και πάλι καλή στον ένα γύρο και να ψάχνει ένα καλό αποτέλεσμα και στη διάρκεια του Αγώνα. Ο Pecco Bagnaia με την άλλη Pramac Ducati από την 8η θέση έχει βλέψεις για κάτι καλό, με βελτιωμένη αίσθηση σε σχέση με την περασμένη εβδομάδα. Ο Νοτιοαφρικανός Brad Binder εντυπωσίασε με την ΚΤΜ στις ΚΑΤ1, αλλά δεν είχε και άλλο μαλακό λάστιχο για να κάνει κάτι καλύτερο από την 9η θέση στις ΚΑΤ2. Ο Πορτογάλος Miguel Oliveira με την δική του ΚΤΜ, πλαισιώνει στην 4η σειρά της εκκίνησης τους Quartararo & Mir.

Απογοητευτική η 16η θέση του Rossi, που ταλαιπωρήθηκε και μεσοβδόμαδα από τον κορωναϊό, ενώ ακόμη πιο απογοητευτική η 17η θέση του Andrea Dovizioso που θεωρητικά είναι μαθηματικά ακόμη στο κυνήγι του Τίτλου. 

 

Στα τρία συνοδευτικά αρχεία δείτε αναλυτικά τα αποτέλεσματα των ΚΑΤ1 & ΚΑΤ2, καθώς και τη βαθμολογία του BMW M Award: 

 

 

 

 

Επόμενο άρθρο »

Valencia 2 Moto2: ΚΑΤ

« Προηγούμενο άρθρο

Valencia 2 Moto3: ΚΑΤ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα