• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Valencia 2 Moto2: ΚΑΤ
Ιστορική pole και ρεκόρ πίστας για τον Stefano Manzi!
Νέα 14/11/2020 - 19:29

Μία από τις καλύτερες ημέρες της αγωνιστικής του καριέρας είχε σήμερα ο Stefano Manzi, ο οποίος κατάφερε να πάρει την 1η pole position της καριέρας του!

 

Παράλληλα ήταν και μια ιστορική στιγμή για την MV Agusta, η οποία για πρώτη φορά μετά το 1976 παίρνει μια pole position στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα!

 

Με τους οδηγούς όλους να έχουν πολύ μικρές διαφορές (οι 17 από τους 18 ήταν στα 7 δέκατα), ο Stefano Manzi κατάφερε να κερδίσει στα χιλιοστά τον ανταγωνισμό.

 

Ελάχιστα πίσω του, με διαφορά 13χιλ, ήταν ο Hector Garzo που έχασε την ευκαιρία αυτός να πάρει την 1η pole της καριέρας του.

 

Και οι δυο ήταν κάτω από το ρεκόρ πίστας, το οποίο φυσικά πλέον περνά στα χέρια του Stefano Manzi χάρη στο 1:34,418 που έκανε σήμερα.

 

Μόλις 76χιλ από την κορυφή ήταν ο Marco Bezzecchi, ο οποίος θα εκμεταλλευτεί αυτή την πρώτη σειρά για να ξεφύγει μπροστά από τους άλλους διεκδικητές του Τίτλου.

 

Ο μεν Luca Marini ήταν στην 10η θέση, ο δε Enea Bastianini στην 12η και ο Sam Lowes (με πόνους στο δεξί του καρπό από την πτώση του στις ΕΔ3) ήταν 18ος.

 

Τη δεύτερη σειρά ανοίγει ο Fabio Di Giannantonio, μόλις ένα δέκατο από την κορυφή, ενώ 5ος ήταν ο Jorge Martin και 6ος ο Marcos Ramirez.

 

Δείτε τα τελικά αποτελέσματα στο συνοδευτικό μας αρχείο.

Επόμενο άρθρο »

O Mir αδυνατεί να εξηγήσει τις άσχημες κατατακτήριες

« Προηγούμενο άρθρο

Valencia: O Morbidelli στην Pole Position

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα