• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Mir αδυνατεί να εξηγήσει τις άσχημες κατατακτήριες
Νέα 14/11/2020 - 22:10

Στις ΕΔ3 κατάφερε να βρει ένα set-up με το οποίο ένοιωσε καλά και πέρασε απευθείας στις ΚΑΤ2, σε αντίθεση με τους μεγάλους του αντιπάλους, τον Quartararo και τον Rins.

 

Ο λόγος για τον Joan Mir, ο οποίος στις ΚΑΤ2 δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την μόλις 11η θέση του Fabio και την 14η του ομόσταυλού του, Alex Rins.

 

Όταν τον ρώτησαν γιατί δεν κατάφερε κάτι καλύτερο από την 12η θέση, ο Mir αποκρίθηκε «Δεν ξέρω… είναι περίεργο γιατί ένοιωθα πολύ καλά με τη μοτοσυκλέτα».

 

«Στις κατατακτήριες όμως κάτι άλλαξε. Δεν είχα πρόσφυση… η πίστα ήταν σε καλή κατάσταση, αλλά όχι για εμάς. Είναι περίεργο. Δεν ξέρω».

 

Στη συνέχεια ο Ισπανός της Suzuki έλεγε ότι δεν θα σκέφτεται τον Τίτλο αύριο, μέχρι να διαπιστώσει ποια θα είναι η αίσθησή του πάνω στη μοτοσυκλέτα στα πρώτα στάδια του Αγώνα.

 

«Θα δώσω το 100% και μόλις δω που ακριβώς είμαι με την αίσθησή μου, τότε και μόνο θα αρχίσω να σκέφτομαι τον Τίτλο».

 

«Με βάσει την αίσθηση που θα έχω θα δω αν θα προτιμήσω να μείνω στη δεκάδα, ή αν θα κυνηγήσω το βάθρο που είναι αυτό που χρειάζομαι».

 

Όταν τον ρώτησαν αν είναι ήρεμος γνωρίζοντας ότι οι μεγάλοι του αντίπαλοι δεν ξεκινούν μακριά του, είπε:

 

«Υπό αυτή την έννοια ναι. Αλλά δεν το σκέφτομαι τόσο αυτό. Νομίζω ότι ο Franco είναι πολύ δυνατός και σε ρυθμό Αγώνα».

 

«Ίσως είμαι ένας από τους λίγους που μπορούν να παλέψουν μαζί του, αν δεν αλλάξει κάτι. Όμως ξεκινάω από πολύ πίσω κι αυτό είναι πρόβλημα για να παλέψω για τη νίκη».

 

Τέλος παραδέχτηκε ότι νοιώθει παραπάνω πίεση τώρα που το Πρωτάθλημα πλησιάζει προς το τέλος του, ωστόσο αυτό δεν είναι απαραίτητα «…κάτι κακό».

 

«Υπάρχει πολλή πίεση από τα ΜΜΕ. Προσπαθώ όμως να μείνω ήρεμος, όμως σίγουρα όλοι μας που παλεύουμε για τον Τίτλο νοιώθουμε αυτή την πίεση».

Επόμενο άρθρο »

Τραυματίστηκε ο Alex Marquez

« Προηγούμενο άρθρο

Valencia 2 Moto2: ΚΑΤ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα