• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
«Καταστροφή» για τον Alex Rins
Οι σημερινές κατατακτήριες
Νέα 14/11/2020 - 23:40

Οι ελπίδες του Alex Rins να μειώσει τη διαφορά του από τον Joan Mir στον αυριανό Αγώνα, δέχτηκαν ένα «χτύπημα» από το γεγονός ότι αύριο ξεκινά από την 14η θέση.

 

Οι ΚΑΤ1 της μεγάλης κατηγορίας επηρεάστηκαν από ένα ψιλόβροχο που άρχισε να πέφτει στην πίστα και ο Rins – στο γρήγορο γύρο του – αναγκάστηκε να κόψει.

 

«Ήταν καταστροφή σήμερα», έλεγε μετά. «Δεν είχα και πολλή τύχη σήμερα… στην αρχή δεν κατάφερα να κάνω έναν γρήγορο γύρο».

 

«Μετά, στο τέλος, ήμουν γρήγορος αλλά είδα πολλές σημαίες βροχής στα δυο τελευταία κομμάτια και αποφάσισα να κόψω και να μην ρισκάρω πολύ».

 

«Κι έτσι μείναμε εκτός ΚΑΤ2. Ξέρω ότι ξεκινώ από πολύ πίσω, αλλά το σημαντικό είναι ότι έχουμε πολύ καλό ρυθμό. Το κλειδί είναι να κάνουμε καλή εκκίνηση και καλούς πρώτους γύρους».

 

Ο Rins κέρδισε τον έναν από τους δυο Αγώνες στην Aragon ξεκινώντας από την 10η θέση, ωστόσο η Ricardo Tormo δεν έχει τα ίδια χαρακτηριστικά με την Aragon.

 

«Μπορεί να τα καταφέρουμε όμως», τόνισε. «Θα μελετήσω και τις εκκινήσεις από προηγούμενα χρόνια. Το κλειδί θα είναι η σωστή επιλογή ελαστικών».

 

«Είμαστε ανάμεσα στο σκληρό και στο μεσαίο για μπροστά. Αυτή η τελική επιλογή θα είναι σημαντική για το αποτέλεσμα του Αγώνα».

Επόμενο άρθρο »

Morbido: Πάντα θέλω το καλύτερο!

« Προηγούμενο άρθρο

Quartararo: Εφτά δέκατα πίσω από τον Franco!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα