• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Valencia 2 Moto3: Αγώνας
Φανταστική νίκη για Arbolino, τα πάντα ανοιχτά για τον Τίτλο!
Νέα 15/11/2020 - 14:44

Όλα θα κριθούν στον τελευταίο Αγώνα της χρονιάς για το ποιος θα αναδειχθεί Παγκόσμιος Πρωταθλητής της κατηγορίας Moto3!

 

Με τη διαφορά ότι αυτή τη φορά στη μάχη για τον Τίτλο έχει μπει γερά και ο Tony Arbolino!

 

Ο Ιταλός έκανε καταπληκτικό Αγώνα αυτή την εβδομάδα και σε αντίθεση με την περασμένη, δεν έχασε έδαφος στον τελευταίο γύρο.

 

Ίσα-ίσα κατάφερε να είναι ο δυνατότερος οδηγός στην πίστα και να πάρει τη νίκη με διαφορά πάνω από 1’’ από τους δυο οδηγούς που πάλευαν πίσω του για τη 2η θέση.

 

Έτσι επέστρεψε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου για πρώτη φορά μετά την περσινή του νίκη στο Assen και είναι πλέον μόλις 11β μακριά από τον Albert Arenas!

 

Ο Arenas δεν μπορούσε να πάρει κάτι καλύτερο από την 4η θέση, αλλά τουλάχιστον κέρδισε στο γκρουπ των τριών οδηγών που βρέθηκε.

 

Αντίθετα, ο άλλος διεκδικητής του Τίτλου, ο Ai Ogura, ήταν και αυτός σε ένα γκρουπ τριών οδηγών που πάλεψαν για την 7η θέση, χωρίς να την κερδίσει.

 

Ο Ιάπωνας πήρε την 8η θέση, μόλις 16χιλ πίσω από τον Migno και 12χιλ μπροστά από τον Jaume Masia, έτσι είναι στο -8 από τον Albert Arenas που κράτησε την πρώτη θέση.

 

Στο βάθρο των νικητών ανέβηκε και ο Sergio Garcia μετά από ωραία μάχη που έδωσε στον τέλος με τον Raul Fernandez.

 

Για τον τελευταίο ο Αγώνας έδειχνε ότι θα εξελισσόταν όπως ακριβώς πριν από μία εβδομάδα.

 

Έτσι και τώρα, 22 γύρους πριν το τέλος ήρθε μια πτώση (Toba και Suzuki) που του έδωσε την ευκαιρία να ανοίξει μια διαφορά στο 1,8’’ από τους διώκτες του.

 

Ωστόσο για δεύτερο συνεχόμενο Σ/Κ είχε προβλήματα με τη μοτοσυκλέτα του και αυτή η διαφορά άρχισε να εξανεμίζεται 6 γύρους πριν το τέλος.

 

Κράτησε όμως το βάθρο – το τρίτο της καριέρας του στους 4 τελευταίους Αγώνες – και ήταν χαμογελαστός στο βάθρο, μαζί με τον Sergio Garcia.

 

Ο τελευταίος πήρε μία ακόμα 2η θέση, στην πίστα που έχει καταφέρει να πάρει τα τρία από τα τέσσερα βάθρα της καριέρας του!

Επόμενο άρθρο »

Valencia 2 Moto2: Τρομερή κίνηση και νίκη για Martin!

« Προηγούμενο άρθρο

Valencia 2 MotoGP: Ζέσταμα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα