• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Valencia 2 Moto2: Τρομερή κίνηση και νίκη για Martin!
Ο Τίτλος κρίνεται στο Portimao
Νέα 15/11/2020 - 15:31

Στο τέλος κρίθηκε ο Αγώνας της Moto2 με μια τρομερή κίνηση του Jorge Martin, που ξεπέρασε το εμπόδιο του Marco Bezzecchi!

 

Το Πρωτάθλημα της κατηγορίας παρέμεινε ανοιχτό, αλλά το μεγάλο προβάδισμα πλέον το έχει ο Enea Bastianini με το διπλό «δώρο» που του έκαναν στο τέλος τόσο ο Martin, όσο και ο Garzo.

 

Ο Marco Bezzecchi έδειξε να ελέγχει τον Αγώνα, αλλά στο τέλος οι δυο αντίπαλοί του κατάφεραν να μειώσουν τη διαφορά τους από τον Ιταλό.

 

Ο τελευταίος γύρος ήταν δραματικός. Λίγο νωρίτερα, έπεσε κι ενώ είχε την πρώτη θέση ο Fabio Di Giannantonio, έτσι άνοιξε ο δρόμος για τον Marco Bezzecchi.

 

Όμως ο Ιταλός δεν κατάφερε να κρατήσει την πρωτιά. Σε ένα πολύ δύσκολο σημείο δέχτηκε την επίθεση από τον φοβερό Martin!

 

Χωρίς να περιμένει την κίνηση εκεί του αντιπάλου του, στην 12η στροφή, ο Bez αποσυντονίστηκε και στη συνέχεια άνοιξε το γκάζι απότομα κι έκανε λάθος δίνοντας την ευκαιρία και στον Garzo να τον ξεπεράσει!

 

Ήταν μια απίστευτη κίνηση για τον Martin, σε ένα πολύ δύσκολο σημείο και μια κίνηση που όπως είπε τη σκεφτόταν από την προηγούμενη εβδομάδα να την κάνει!

 

Έτσι ο Ισπανός πήρε τη νίκη, ο Hector Garzo πήρε το πρώτο βάθρο της καριέρας του (κι έχασε τη νίκη για 72χιλ) ενώ μαζί τους στο βάθρο ήταν ο απογοητευμένος Bezzecchi.

 

Το Πρωτάθλημα πάντως θα κριθεί στον τελευταίο Αγώνα της χρονιάς, με τον Enea Bastianini να παίρνει την 6η θέση τελικά, μετά την πτώση του Diggia.

 

Ο Bestia έχει μια διαφορά 14β από τον δεύτερο, τον Sam Lowes, ο οποίος κράτησε τελικά τη δεύτερη θέση μετά τα περάσματα των Martin-Garzo στον Bezzecchi.

 

Ο Lowes όμως θα χρειαστεί να ξεπεράσει τον εαυτό του στο Portimao, καθώς δεν θα είναι αρκετός ο χρόνος για να ξεπεράσει το πρόβλημα με το τραυματισμένο δεξί του χέρι.

 

Στην 3η θέση της βαθμολογίας έμεινε ο Luca Marini που δεν ξεχώρισε στο σημερινό Αγώνα, τερματίζοντας στην 5η θέση μπροστά από τον Enea Bastianini.

 

Ο Marini έχει μια διαφορά 18β από τον συμπατριώτη του στη βαθμολογία, ενώ μαθηματικές ελπίδες διατηρεί και ο Marco Bezzecchi που είναι 4ος στη βαθμολογία και 23β πίσω από τον Bestia.

Επόμενο άρθρο »

Valencia 2: O Morbidelli τη Νίκη, ο Mir τον Τίτλο

« Προηγούμενο άρθρο

Valencia 2 Moto3: Αγώνας

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα