• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Morbidelli: Η καλύτερη νίκη της καριέρας μου!
Νέα 16/11/2020 - 14:59

Ο Franco Morbidelli ξεκίνησε τον Αγώνα της Κυριακής από την pole position και οδήγησε την κούρσα για όλο σχεδόν το διάστημα των 27 γύρων.

 

Με εξαιρετικά σταθερό ρυθμό στο 1:31, ο Ιταλοβραζιλιάνος είχε καταφέρει σε ένα σημείο να κάνει διαφορά πάνω από 1’’ από τους διώκτες του.

 

Όμως προς το τέλος του Αγώνα ο Jack Miller κάλυψε τη διαφορά και στον τελευταίο γύρο είχε φτάσει τον αντίπαλό του.

 

Οι δυο τους μας πρόσφεραν πλούσιο θέαμα με φανταστικές μάχες σώμα με σώμα και τελικό νικητή τον Franky που κέρδισε για 93χιλ τον Αυστραλό.

 

«Ήταν ο καλύτερος Αγώνας της καριέρας μου», έλεγε μετά ο Morbidelli για την 3η φετινή του νίκη. «Είχα σούπερ καλό ρυθμό και σούπερ ωραία μάχη στο τέλος».

 

Οι άλλες δυο νίκες του Morbido φέτος, στο Misano και στην Aragon, ήρθαν με τον αναβάτη της Petronas να ελέγχει τον Αγώνα και να κάνει διαφορά από τους υπόλοιπους.

 

Αυτή η διαφορετική νίκη του χτες, ήταν η απόδειξη ότι μπορεί να ανταπεξέλθει και στις σκληρές μάχες.

 

«Ήξερα ότι θα ήμουν καλός και σε τέτοιες μάχες. Το ήξερα και το είχα κάνει στην Moto2 ή στο MotoGP αλλά όχι για τις πρώτες θέσεις».

 

«Ήταν ωραία μάχη και μια απόδειξη για μένα ότι το έχω στον τελευταίο γύρο, απέναντι σε έναν σπουδαίο οδηγό. Ήταν ωραίο που απέδειξα στον εαυτό μου ότι τα καταφέρνω».

Επόμενο άρθρο »

«Εφιάλτης» ο Αγώνας στην Valencia για τον Mir!

« Προηγούμενο άρθρο

Fabio: Από το Le Mans δεν έχω καλή αίσθηση!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα