• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Portimao MotoGP: ΕΔ1
Ο Oliveira πρώτος μέσα στην πατρίδα του!
Νέα 20/11/2020 - 14:28

Ο καλύτερος Πορτογάλος αναβάτης του MotoGP, ο Miguel Oliveira, κατάφερε να πάρει την 1η θέση στις διευρυμένες σημερινές ΕΔ1 της μεγάλης κατηγορίας στο Portimao!

 

Στα 70 λεπτά (!) των πρώτων ελεύθερων δοκιμών, ο Oliveira έκανε χρόνο στο 1:40,122 και πέρασε στην πρώτη θέση της λίστας με τους χρόνους.

 

Ο πρώτος Πορτογάλος νικητής Grand Prix στην ιστορία του Πρωταθλήματος, ήταν 40χιλ πιο γρήγορος από τον δεύτερο, τον Maverick Vinales.

 

Ο Oliveira μπήκε με κέφι από τα πρώτα λεπτά των ΕΔ1, καθώς οι οδηγοί άρχισαν να συνηθίζουν σταδιακά τη μαγευτική πίστα του Portimao!

 

Στα τελευταία λεπτά είδαμε και τους καλύτερους χρόνους του πρωινού.

 

Πίσω από την KTM του Oliveira και την Yamaha του Vinales, πήραν θέση δύο Aprilia κάτι που συμβαίνει πρώτη φορά φέτος.

 

Τον τρίτο καλύτερο χρόνο έκανε ο Aleix Espargaro, ενώ 61χιλ πίσω του ήταν ο Lorenzo Savadori που έχει αντικαταστήσει τον Bradley Smith στο γκαράζ της ομάδας.

 

Την πεντάδα των πρώτων έκλεισε μια άλλη ΚΤΜ, αυτή του Pol Espargaro, καθώς η καλύτερη Honda ήταν στην 6η θέση (Cal Crutchlow).

 

Πίσω από τον Crutchlow πήρε θέση ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Joan Mir ενώ τη δεκάδα έκλεισαν οι Quartararo, Nakagami και Bradl.

 

Πολύ δύσκολο το ξεκίνημα των Ducati στην πίστα της Πορτογαλίας, με την καλύτερη Desmosedici να βρίσκεται στην 12η θέση (Dovizioso) σχεδόν 9 δέκατα από την κορυφή.

Επόμενο άρθρο »

Portimao Moto2: ΕΔ1

« Προηγούμενο άρθρο

Portimao Moto3: ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα