• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Portimao Moto2: ΕΔ1
Στα 10χιλ κρίθηκε η πρώτη θέση
Νέα 20/11/2020 - 15:11

Στα τελευταία λεπτά των ΕΔ1 οι οδηγοί της Moto2 κυνήγησαν τον καλύτερο δυνατό χρόνο στην πίστα του Portimao για τον τελευταίο Γύρο της σεζόν.

 

Μια άγνωστη πίστα για όλους, την οποία αφού σταδιακά μάθαιναν, έφτασαν στο τέλος για να αρχίσουν να κάνουν καλούς χρόνους.

 

Οι πέντε πρώτοι κατάφεραν να κάνουν χρόνο κάτω από το 1:44, με την Kalex να κυριαρχεί στις πρώτες θέσεις και τους 14 πρώτους να είναι στα 7 δέκατα.

 

Ο Marcos Ramirez πήρε την πρώτη θέση, αφήνοντας πίσω του για μόλις 10χιλ τον Fabio Di Giannantonio με την Speed Up.

 

Ο Diggia ήταν ο μόνος που δεν οδηγούσε πλαίσιο της Kalex στις 11 πρώτες θέσεις, με τον Luca Marini να τον ακολουθεί στην 3η θέση και μόλις 59χιλ από την κορυφή.

 

Ο Marini είναι ο ένας από τους 4 αναβάτες που διεκδικούν τον Τίτλο φέτος. Ο Enea Bastianini ήταν 14ος, ο Marco Bezzecchi 5ος και ο Sam Lowes 11ος.

 

Ο τελευταίος προέρχεται από μία σφοδρή πτώση στην Valencia 2 που του στοίχισε ένα χτύπημα στον δεξί του καρπό.

 

Ωστόσο έσφιξε τα δόντια και έκανε μια πολύ αξιόλογη πρώτη εμφάνιση στην πίστα.

 

Ο Remy Gardner ήταν 4ος και ο Augusto Fernandez 6ος, πίσω από τον Bezzecchi, ενώ ακολουθούν οι Bulega, Garzo, Vierge και Jorge Martin.

 

Οι ΕΔ1 και της μεσαίας κατηγορίας είχαν μεγαλύτερη διάρκεια, με τους οδηγούς να είναι στην πίστα για 55 λεπτά το πρωί και θα έχουν άλλα 55 λεπτά το απόγευμα.

Επόμενο άρθρο »

Portimao Moto3: ΕΔ2

« Προηγούμενο άρθρο

Portimao MotoGP: ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα