• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Portimao MotoGP: ΕΔ2
Έφυγε από την πίστα με την 1η θέση ο Zarco!
Νέα 20/11/2020 - 18:05

Η πρώτη ημέρα στο Portimao ανήκε στον Johann Zarco, με τον Γάλλο να κάνει την έκπληξη σήμερα στην Πορτογαλία.

 

Ο Γάλλος ολοκλήρωσε την ημέρα με ένα δέκατο διαφορά από τον Maverick Vinales, με τον Aleix Espargaro να συμπληρώνει την πρώτη τριάδα.

 

Στο δεύτερο 70λεπτο όλοι οι οδηγοί είχαν την ευκαιρία να κατεβάσουν τους χρόνους τους σε σχέση με το πρωί.

 

Ο πρώτος οδηγός από τη μεγάλη κατηγορία που έπεσε ήταν ο Alex Rins, με τον Ισπανό να κάνει το λάθος έξι λεπτά αφότου ξεκίνησαν οι ΕΔ2.

 

Οι θερμοκρασίες ανέβηκαν αρκετά το μεσημέρι, με την άσφαλτο να είναι στο +10ο C σε σχέση με τις ΕΔ1 και πολλοί βρήκαν την ευκαιρία να δουλέψουν με τα σκληρά ελαστικά.

 

Η Aprilia συνέχισε τη δυναμική της παρουσία στην πίστα, με τον Aleix Espargaro να είναι και πάλι τρίτος, ενώ 47χιλ πίσω ήταν ο Fabio Quartararo.

 

Την πεντάδα των πρώτων έκλεισε μια KTM, αυτή του Brad Binder, με τον Miguel Oliveira που ήταν πρώτος το πρωί να μένει μόλις 13ος το μεσημέρι.

 

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Joan Mir έκανε τον 6ο καλύτερο χρόνο. Οι Ducati βελτίωσαν την παρουσία τους στις ΕΔ2 και ο Andrea Dovizioso ανέβηκε στην 7η θέση.

 

Ο Jack Miller ήταν η άλλη Desmosedici στη δεκάδα, με τον Αυστραλό να ολοκληρώνει στην 9η θέση, ανάμεσα στους Pol Espargaro και Franco Morbidelli.

Επόμενο άρθρο »

Portimao Moto2: ΕΔ2

« Προηγούμενο άρθρο

Portimao Moto3: ΕΔ2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα