• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Portimao Moto2: ΕΔ2
Οι 14 πρώτοι στα 6 δέκατα, 1ος ο Marini!
Νέα 20/11/2020 - 19:09

Έκλεισε η πρώτη ημέρα στην πίστα Portimao της Πορτογαλίας και για τους οδηγούς της μεσαίας κατηγορίας του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

 

Οι αναβάτες της κατηγορίας – για πολλοστή φορά φέτος – είχαν πολύ μικρές διαφορές μεταξύ τους, με τους 14 πρώτους να είναι στα 6 δέκατα και τους 20 από τους 28 στα 8 δέκατα!

 

Την πρώτη θέση πήρε ο Luca Marini, ο οποίος με μερικούς γρήγορους γύρους στα τελευταία λεπτά κράτησε την πρώτη θέση από τον πολύ καλό Sam Lowes.

 

Ο Βρετανός εξακολουθεί να πονάει στο δεξί του καρπό, ωστόσο ήταν δυνατός στον ένα γύρο και έχασε την πρώτη θέση για δύο περίπου δέκατα.

 

Ο Marini ήταν ο μόνος που έσπασε το φράγμα του 1:43 σήμερα, με 19 αναβάτες πίσω του να είναι στο 1:43 και με διαφορά στα 6,5 δέκατα!!

 

Την 3η θέση πήρε ο Lorenzo Baldassarri, ενώ πιο πίσω ακολουθεί ο Remy Gardner και ο Enea Bastianini.

 

Ο τελευταίος, που θα δώσει την τελική μάχη για τον Τίτλο της Moto2 μεθαύριο με τους Lowes και Marini, βελτίωσε αρκετά την εικόνα του από το πρωί.

 

Ο Xavi Vierge ήταν η 6η στη σειρά Kalex στις πρώτες θέσεις, με δυο Speed Up να έπονται και τον Jorge Navarro να κερδίζει για 23χιλ τον Fabio Di Giannantonio.

 

Ακολουθούν οι Marco Bezzecchi, Hector Garzo και Augusto Fernandez που και οι τρεις είχαν διαφορά μικρότερη από μισό δευτερόλεπτο από τον πρώτο!

 

Τις τρεις τελευταίες θέσεις της 14άδας συμπληρώνουν οι Nicolo Bulega, Stefano Manzi (με MV Agusta) και ο 1ος στις ΕΔ1 Marcos Ramirez.

Επόμενο άρθρο »

Portimao Moto3: ΕΔ3

« Προηγούμενο άρθρο

Portimao MotoGP: ΕΔ2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα