• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Portimao Moto3: ΕΔ3
Επέστρεψε στην κορυφή ο Masia, στις ΚΑΤ1 Arbolino και Ogura!
Νέα 21/11/2020 - 12:22

Τα ελεύθερα δοκιμαστικά για τους οδηγούς της μικρής κατηγορίας ολοκληρώθηκαν σήμερα το πρωί, με τον Jaume Masia να επιστρέφει στην 1η θέση.

 

Ο Ισπανός ήταν 1ος στις ΕΔ1 το πρωί της Παρασκευής και σήμερα, κατεβάζοντας 1,5’’ το χρόνο του από τότε, έκανε και πάλι τον καλύτερο χρόνο.

 

Ο Masia έκανε έναν εξαιρετικό τελευταίο γύρο για να κάνει σημαντική διαφορά από τον δεύτερο Albert Arenas.

 

Ο Arenas από την πρώτη στιγμή έχει δείξει δυνατός στην Πορτογαλία, σε αντίθεση με τους άλλους δύο διεκδικητές του Τίτλου.

 

Μάλιστα και οι δυο, ο Tony Arbolino και ο Ai Ogura, δεν κατάφεραν να μπουν στους 14 πρώτους κι έτσι θα αναγκαστούν να περάσουν από τις ΚΑΤ1 πρώτα.

 

Ο Arbolino ήταν μόλις 27ος στις ΕΔ3 και ήταν από τους λίγους που δεν βελτίωσαν το χτεσινό τους χρόνο, ενώ ο Ogura έμεινε 15ος και δεν μπήκε στους 14 πρώτους για 27χιλ.

 

Πίσω από τους δύο Ισπανούς μπροστά, ακολουθεί ένας άλλος συμπατριώτης τους, ο Rookie της χρονιάς για την κατηγορία Jeremy Alcoba.

 

Τον τέταρτο καλύτερο χρόνο έκανε ο Gabri Rodrigo, με τον Deniz Oncu να ακολουθεί μπροστά από τους Migno και Kaito Toba.

 

Λίγο πιο πίσω είναι ο Sergio Garcia και ο Raul Fernandez που επιβεβαιώθηκε σήμερα ότι θα ανέβει στην Moto2 και τη θέση του θα πάρει στο γκαράζ της ομάδας του Ajo ο Pedro Acosta.

 

Τη δεκάδα έκλεισε ο Celestino Vietti, ενώ τις θέσεις που δίνουν απευθείας το εισιτήριο για τις ΚΑΤ2 συμπλήρωσαν οι Foggia, Sasaki, Baltus και Kunii.

Επόμενο άρθρο »

Portimao MotoGP: ΕΔ3

« Προηγούμενο άρθρο

Portimao Moto2: ΕΔ2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα