• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Portimao MotoGP: ΕΔ3
Οι 10 πρώτοι στα 0,364’’ με τον Miller στην κορυφή!
Νέα 21/11/2020 - 13:36

Ο ταχύτερος από τους οδηγούς της μεγάλης κατηγορίας στις ΕΔ3 σήμερα το πρωί στο Portimao ήταν ο Jack Miller με την Ducati του!

 

Ο Αυστραλός έκανε 1:39,205 στον τελευταίο του γύρο και ανέβηκε στην πρώτη θέση, την οποία κράτησε αν και ο Miguel Oliveira τον πλησίασε στο ένα δέκατο.

 

Ο Πορτογάλος επέστρεψε στις πρώτες θέσεις, όντας ο ταχύτερος στα πρώτα ελεύθερα δοκιμαστικά που έγιναν στο Portimao το πρωί της Παρασκευής.

 

Τρεις διαφορετικούς Κατασκευαστές είχαμε στις πρώτες θέσεις, μιας και πίσω από την Ducati και την KTM, ακολούθησε η Suzuki του Alex Rins.

 

Ο Ισπανός τα πήγε περίφημα στον ένα γύρο, σε αντίθεση με τον ομόσταυλό του και Παγκόσμιο Πρωταθλητή Joan Mir, ο οποίος θα πρέπει να περάσει από τις ΚΑΤ1.

 

Τον τέταρτο καλύτερο χρόνο έκανε ο Andrea Dovizioso, ο οποίος ήταν μόλις 7χιλ πιο γρήγορος από τον Taka Nakagami που βρέθηκε πίσω του.

 

Ο Johann Zarco ήταν εκτός δεκάδας στις ΕΔ3, αλλά χάρη στο χτεσινό του χρόνο πήρε την 6η θέση στα συνδυασμένα αποτελέσματα, μπροστά από τον Fabio Quartararo.

 

Ο Γάλλος ήταν από τους ελάχιστους που δεν έκαναν τον ταχύτερο γύρο τους στο τέλος.

 

Την 8η θέση πήρε ο Pol Espargaro, με τον Maverick Vinales να περνά στις ΚΑΤ2 απευθείας χάρη στο χτεσινό του χρόνο και τον Stefan Bradl να κάνει την έκπληξη παίρνοντας την 10η θέση.

 

Μάλιστα η επιτυχία του Γερμανού δοκιμαστή της Honda γίνεται ακόμα μεγαλύτερη, αν δει κανείς τις εξαιρετικά μικρές διαφορές των οδηγών, με τους 10 πρώτους να είναι στο 0,364’’ μεταξύ τους!

 

Έτσι, στις ΚΑΤ1 θα δούμε οδηγούς όπως ο Franky Morbidelli, ο Joan Mir, ο Pecco Bagnaia, ο Alex Marquez, ο Danilo Petrucci και ο απογοητευτικός Valentino Rossi.

Επόμενο άρθρο »

Portimao Moto2: ΕΔ3

« Προηγούμενο άρθρο

Portimao Moto3: ΕΔ3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα