• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Portimao Moto2: ΚΑΤ
Στην pole ο Gardner, 4ος ο Bastianini, 5ος ο Lowes
Νέα 21/11/2020 - 19:23

Την τρίτη του pole position σε 96 Grand Prix πήρε σήμερα στις κατατακτήριες δοκιμές της Moto2 ο Remy Gardner.

 

Ο Αυστραλός σταμάτησε το χρονόμετρο στο 1:42,592 και πήρε την πρώτη θέση ανάμεσα σε 18 αναβάτες που όλοι τους είχαν διαφορά μικρότερη από έξι δέκατα!!

 

Πίσω από τον Αυστραλό ακολουθούν τρεις Ιταλοί, με τον Luca Marini και τον Fabio Si Giannantonio να είναι μαζί του στην 1η σειρά και τον Enea Bastianini να ανοίγει τη 2η.

 

Ο Bestia είναι το μεγάλο φαβορί για τον Τίτλο που θα κριθεί αύριο, με τον Ιταλό να είναι διατεθειμένος να κάνει Αγώνα τακτικής για να εξασφαλίσει το Πρωτάθλημα.

 

Δίπλα του θα ξεκινήσει ο άλλος σοβαρός διεκδικητής, ο Sam Lowes, ο οποίος ωστόσο πονάει ακόμα πολύ από το χτύπημα στο δεξί του καρπό στην Valencia 2.

 

Ο Βρετανός έχει καταφέρει να δείξει αξιόμαχος μέχρι στιγμής στην καινούργια πίστα του Portimao, αλλά είναι πολύ δύσκολο να αντέξει τους πόνους στη διάρκεια του αυριανού Αγώνα.

 

Ο Jorge Martin κλείνει τη δεύτερη σειρά, με τους Bulega, Fernandez και Ramirez να απαρτίζουν την τρίτη, μπροστά από τους Nagashima, Garzo και Bezzecchi.

 

Ο τελευταίος είναι ο τρίτος της παρέας των οδηγών που μάχονται για τον Τίτλο, αλλά θα χρειαστεί ένα θαύμα αύριο για να είναι αυτός ο νέος Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Moto2.

Επόμενο άρθρο »

Προβλήματα με τα ηλεκτρονικά είχε ο Mir

« Προηγούμενο άρθρο

Portimao MotoGP: ΚΑΤ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα