• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Προβλήματα με τα ηλεκτρονικά είχε ο Mir
Και γι’ αυτό έμεινε τόσο πίσω σήμερα
Νέα 21/11/2020 - 21:36

Μία εβδομάδα αφότου κατάφερε να πάρει τον πρώτο του Παγκόσμιο Τίτλο στη μεγάλη κατηγορία, ο Joan Mir έφτασε στο Portimao για να ξεκινήσει τον Αγώνα αυτόν από την 20η μόλις θέση.

 

Ο Ισπανός είχε σοβαρά προβλήματα με τα ηλεκτρονικά της μοτοσυκλέτας του, τα οποία δεν έγιναν αντιληπτά εγκαίρως με αποτέλεσμα η απόδοσή του να είναι κατώτερη των προσδοκιών.

 

«Ήταν μια πραγματικά δύσκολη ημέρα γιατί είχαμε προβλήματα από τα ηλεκτρονικά και δεν ήμουν καλός», έλεγε ο Joan Mir μετά το τέλος της ημέρας.

 

«Το πρόβλημα το είχαμε εντοπίσει αλλά ήταν αργά όταν συνειδητοποιήσαμε το μέγεθός του και μας πήγε στη λάθος κατεύθυνση όλη τη μέρα».

 

«Ήμασταν σαν χαμένοι για μεγάλο διάστημα κι όταν καταλάβαμε τι συνέβη ήταν πια αργά».

 

«Το σημαντικό όμως είναι ότι έχουμε δείξει από χτες ότι έχουμε καλό ρυθμό και από πλευράς απόδοσης είμαστε δυνατοί».

 

«Και γι’ αυτό είμαι αισιόδοξος ότι αύριο θα τα καταφέρουμε και στον τελευταίο Αγώνα της χρονιάς θα κάνουμε ένα εντυπωσιακό comeback».

 

Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι ανέκτησε λίγη εμπιστοσύνη στη μοτοσυκλέτα του στις ΕΔ4, αλλά την έχασε στις ΚΑΤ1 επειδή ανησυχούσε ότι το πρόβλημα θα ανέκυπτε και πάλι.

 

«Λόγω του προβλήματος δοκιμάσαμε διάφορα, όπως το μεσαίο πίσω ελαστικό στις ΕΔ4 για να δούμε αν ήταν το ελαστικό. Δεν ένοιωσα καλά μ’ αυτό τελικά».

 

«Με το σκληρό μετά επέστρεψε η καλή αίσθηση και μετά στις κατατακτήριες έχασα την αυτοπεποίθησή μου γιατί φοβόμουν ότι το πρόβλημα θα επέστρεφε».

 

«Γενικά ήταν μια χαμένη ημέρα και δεν κατάφερα να βρω καλό ρυθμό».

 

Τέλος, για τα ελαστικά και τον αυριανό Αγώνα είπε: «Είναι ξεκάθαρο νομίζω ότι όλοι θα πάμε με το σκληρό».

 

«Χτες ήμουν δυνατός σε ρυθμό και ανταγωνιστικός κι έτσι θα προσπαθήσουμε να δουλέψουμε σ’ όλα αυτά για να κάνουμε έναν καταπληκτικό Αγώνα».

Επόμενο άρθρο »

Vinales: Νίκη με την Yamaha;

« Προηγούμενο άρθρο

Portimao Moto2: ΚΑΤ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα