• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Portimao MotoGP: Το όνειρο έγινε πραγματικότητα!
Νικητής μέσα στο Grand Prix της πατρίδας του ο Oliveira!
Νέα 22/11/2020 - 17:49

Ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα για τον Miguel Oliveira, τον αναβάτη της Tech3 KTM που κατάφερε να επιβληθεί στο σημερινό Αγώνα!

 

Ο Πορτογάλος ήταν εντυπωσιακός από το ξεκίνημα και με μερικούς γρήγορους γύρους κατάφερε να κάνει πολύ γρήγορα διαφορά από τους άλλους.

 

Την κράτησε χωρίς την παραμικρή δυσκολία και τερμάτισε με διαφορά πάνω από τρία δευτερόλεπτα από τον δεύτερο.

 

Έτσι ο Oliveira έγραψε ιστορία και λίγες ώρες μετά την πρώτη του pole position, έγινε ο πρώτος Πορτογάλος που κερδίζει Αγώνα GP στην Πορτογαλία!

 

Η νίκη του Miguel ήταν η δεύτερη φετινή του, μετά την επικράτηση του Πορτογάλου στο δεύτερο Grand Prix της Αυστρίας.

 

Πίσω από τον Oliveira έγινε μια ωραία μάχη στον τελευταίο γύρο για τη 2η θέση, ανάμεσα σε Jack Miller και τον Franky Morbidelli.

 

Οι 20β πήγαν τελικά στον Miller, με τον Αυστραλό και τον Ιταλοβραζιλιάνο να κλείνουν αυτή τη χρονιά με ένα ακόμα βάθρο, το 4ο του Miller και το 5ο του Morbido.

 

Η διαφορά είναι ότι από τα 5 βάθρα του ο Morbidelli έχει τρεις νίκες, σε αντίθεση με τον Jack Miller που δεν κατάφερε να κερδίσει κάποιον Αγώνα φέτος.

 

Η 4η θέση πήγε τελικά στον Pol Espargaro, που έχασε πολλά από την 9η θέση από την οποία χρειάστηκε να ξεκινήσει, αφού είχε ρυθμό για κάτι καλύτερο.

 

Στην πεντάδα των πρώτων ήταν ο Takaaki Nakagami, ο οποίος κράτησε πίσω του τον Andrea Dovizioso που ίσως έδωσε τον τελευταίο του Αγώνα στα GP.

 

Τη δυνατή του παρουσία στο Portimao επιβεβαίωσε σήμερα και ο δοκιμαστής της Honda, ο Stefan Bradl που πήρε εύκολα μια πάρα πολύ καλή 7η θέση.

 

Η Aprilia και ο Aleix Espargaro έκλεισαν τη χρονιά με μια 8η θέση, ενώ Marquez και Zarco συμπλήρωσαν τη δεκάδα των πρώτων.

Επόμενο άρθρο »

Vinales: Η χειρότερη σεζόν της καριέρας μου!

« Προηγούμενο άρθρο

Portimao: Ο Bastianini νέος Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Moto2!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα