• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Vinales: Η χειρότερη σεζόν της καριέρας μου!
Νέα 23/11/2020 - 09:37

Ο Maverick Vinales ξεκίνησε τη σεζόν με δύο βάθρα στην Jerez και αργότερα με μία νίκη στον πρώτο Αγώνα του Misano.

 

Έτσι θεωρούνταν – και όχι άδικα – ως ένα από τα φαβορί για τον Τίτλο, μόνο που μετά το Γύρο του Misano κατάφερε μόνο μία φορά να μπει στην 5άδα σε Grand Prix.

 

Έτσι ο Maverick τελείωσε τη σεζόν με την 6η θέση, ενώ ο Franco Morbidelli με την Μ1 του 2019 κατάφερε να πάρει το νο.2 στο Πρωτάθλημα πίσω από τον Mir.

 

Πριν λίγες ώρες έλεγε ότι είναι «αδύνατον» να κερδίσεις πάνω στην M1 και τώρα, μετά το τέλος του χτεσινού Αγώνα, χαρακτήρισε τη σεζόν φέτος «καταστροφή».

 

«Προσπαθώ να κρατήσω κάτι θετικό από το ότι ήμουν η καλύτερη Μ1 του 2020 αλλά προφανώς ήταν μια καταστροφική χρονιά. Η χειρότερη της καριέρας μου».

 

«Δεν είναι εύκολο να το αποδεχτώ… τώρα πάω σπίτι μου όμως και πρέπει να ηρεμήσω. Άλλοι πρέπει να ανησυχούν τώρα».

 

Για τον Αγώνα θεωρεί ότι θα έπαιρνε κάτι καλύτερο από την 11η θέση αν δεν ξεκινούσε από την τρίτη σειρά της εκκίνησης (8ος).

 

«Αν ήμουν πρώτος ή δεύτερος στο grid θα ήταν ένας τελείως διαφορετικός Αγώνας, αφού όταν ήμουν μόνος μου έκανα 1:40,1 και 1:40,2 ίδιο ρυθμό με του Jack και του Franco».

 

«Το πρόβλημα είναι ότι όταν είσαι ανάμεσα σε άλλους σε περνάνε στην ευθεία και πρέπει να φρενάρεις πολύ δυνατά, φέρνοντας στο όριο το μπροστινό τροχό».

 

«Το έχουμε πει πολλές φορές ότι εμείς πρέπει να ξεκινάμε μπροστά και να πιέζουμε. Είναι ο μόνος τρόπος. Ειδάλλως αρχίζεις και μένεις πίσω».

 

«Οι τελευταίοι 4-5 Αγώνες ήταν σκέτη καταστροφή. Η δυναμική μας είναι για θέση στη δεκάδα…»

Επόμενο άρθρο »

Dovi: Περισσότερο χαρούμενος από κάποιους άλλους στην Ducati…

« Προηγούμενο άρθρο

Portimao MotoGP: Το όνειρο έγινε πραγματικότητα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα