• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovi: Περισσότερο χαρούμενος από κάποιους άλλους στην Ducati…
Νέα 23/11/2020 - 11:06

Ο Andrea Dovizioso βρίσκεται στην οικογένεια της Ducati από το 2013 και μαζί έχουν κερδίσει 14 Αγώνες, ενώ ήταν δεύτερος στη βαθμολογία από το 2017 έως το 2019.

 

Ωστόσο οι σχέσεις του με την Ducati και με τον Gigi DallIgna χειροτέρευσαν φέτος, με αποτέλεσμα ο ίδιος ο Dovi να θέσει εαυτόν εκτός ομάδας.

 

Από τότε δεν έχει μιλήσει για το τι ήταν αυτό που τον οδήγησε στην απόφαση να φύγει, αν και χτες πρόσφερε μια ιδέα επ’ αυτού λέγοντας:

 

«Θυμάμαι πολύ καλά πως ξεκινήσαμε πριν από 8 χρόνια με την Ducati, σε αντίθεση με πολλούς που το ξεχνάνε. Θυμάμαι πως ήταν η κατάσταση και πως είμαστε τώρα και ναι, είμαι χαρούμενος».

 

«Ναι, σίγουρα δεν πήραμε τον Τίτλο, αλλά είμαι χαρούμενος για όσα πετύχαμε σε αντίθεση με κάποιους άλλους στην Ducati και αυτό είναι το απογοητευτικό».

 

«Δεν πανηγυρίσαμε, δεν νοιώσαμε, δεν ζήσαμε αυτά τα τρία πολύ καλά χρόνια μας. Απλά τα περάσαμε σαν κάτι το νορμάλ. Ως προς αυτό δεν είμαι χαρούμενος».

 

Με την 6η θέση που εξασφάλισε στο χτεσινό Αγώνα, ο Dovi πήρε την 4η στο βαθμολογικό πίνακα.

 

«Με την όλη αίσθηση που είχα φέτος, αυτή η 4η θέση επιβεβαίωσε τη νοοτροπία και την προσέγγισή μου για το φετινό Πρωτάθλημα. Ήταν σωστή».

 

«Σίγουρα όμως είμαι απογοητευμένος επειδή δεν είχα την αίσθηση τελικά για να παλέψω για τον Τίτλο. Τώρα που φεύγω θα μου λείψουν αρκετά πράγματα γιατί είχα καλή σχέση με κάποιους μέσα στην Ducati».

 

«Ειδικά με το επιτελείο μου και ήταν κάτι που δεν είχα ποτέ άλλοτε στην καριέρα μου. Διότι όταν είσαι με κάποιους 8 χρόνια η σχέση σου γίνεται πολύ, πάρα πολύ καλή».

 

«Από την άλλη όμως νοιώθω και λιγότερο βάρος πια τώρα που φεύγω και νοιώθω πως δεν θα ήθελα να συνεχίσω σε μια τέτοια κατάσταση».

Επόμενο άρθρο »

Διαχείριση συναισθημάτων για τον Oliveira!

« Προηγούμενο άρθρο

Vinales: Η χειρότερη σεζόν της καριέρας μου!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα