• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Petrux: Δυο φορές όλο το χρόνο είχα καλή μοτοσυκλέτα!
Νέα 26/11/2020 - 16:20

Ακόμα και πριν την έναρξη της ιδιαίτερης αυτής σεζόν, ο Danilo Petrucci ήξερε ότι δεν θα συνέχιζε με την ομάδα της Ducati και το 2021.

 

Παρά το ότι, μαζί με τον Andrea Dovizioso, βοήθησε την Ducati να πάρει τον Τίτλο στους Κατασκευαστές, ο ίδιος δεν έκανε καλή χρονιά.

 

Οι δυσκολίες με το νέο πίσω ελαστικό της Michelin ήταν μεγάλες και τα προβλήματα που δημιουργούσε αυτό στα φρένα στους οδηγούς της εργοστασιακής ομάδας, ήταν αρκετά.

 

Έτσι, παρά το ότι κατάφερε να πάρει τη νίκη στο βρόχινο Αγώνα του Le Mans, σε όλο το υπόλοιπο Πρωτάθλημα είχε ως καλύτερη θέση μια 7η στην Αυστρία 1.

 

Στον τελευταίο Αγώνα ο Petrucci πήρε την 18η θέση στο σχηματισμό εκκίνησης και δεν κατάφερε κάτι καλύτερο από την 16η στον Αγώνα, μένοντας εκτός βαθμούς.

 

«Δυσκολεύτηκα πολύ και είναι κρίμα που είμαι εκτός βαθμών. Πάλευα με τη μοτοσυκλέτα όλο το Σ/Κ και δεν περίμενα μια τέτοια εμφάνιση».

 

«Ήθελα να είμαι πιο γρήγορος, αλλά δεν μπορούσα κάτι περισσότερο. Ποτέ δεν βρήκα καλή αίσθηση στη μοτοσυκλέτα».

 

«Προσπαθήσαμε όμως και δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό. Ειδικά σ’ αυτό το τελευταίο Σ/Κ. Δυστυχώς όμως δεν ένοιωσα ποτέ καλά στην πίστα».

 

«Την Ducati την ένοιωσα δική μου μόνο στη Βαρκελώνη και στο Le Mans. Το βασικό μας πρόβλημα όλη τη χρονιά ήταν στα φρένα. Κι εδώ ποτέ δεν βρήκα μια καλή μοτοσυκλέτα».

 

Τέλος, παραδέχτηκε ότι δεν είναι ικανοποιημένος με τη σεζόν που έκανε φέτος και το μόνο που τον χαροποιεί είναι ότι από πλευράς του τα έδωσε όλα.

 

«Σίγουρα η μοτοσυκλέτα άλλαξε πολύ από πέρυσι, όχι η ίδια η μοτοσυκλέτα αλλά με το πίσω ελαστικό. Αυτό ήταν το βασικό μας θέμα».

 

«Δεν είμαι χαρούμενος διότι πέρα από δυο Αγώνες, δεν είχα καλή αίσθηση όλη τη σεζόν. Όμως πάντα έδινα το 100%».

 

«Άλλες φορές έπιανε και άλλες όχι. Σίγουρα είμαι ικανοποιημένος. Κοιτώντας πίσω ξέρω ότι θα μπορούσα και καλύτερα, αλλά έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό».

Επόμενο άρθρο »

Stoner: Η ασθένειά μου με διαλύει!

« Προηγούμενο άρθρο

Νέα επίθεση κατά Zarco από τον Aleix Espargaro!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα