• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Νέα επίθεση κατά Zarco από τον Aleix Espargaro!
«Δεν τον ενδιαφέρει η ασφάλεια των άλλων». Τι απαντά ο Γάλλος
Νέα 26/11/2020 - 14:20

Ο Johann Zarco αντιμετώπισε ένα πρόβλημα με τη μοτοσυκλέτα του στα τέλη των ΕΔ4 στο Portimao, στον τελευταίο Γύρο της σεζόν του MotoGP φέτος.

 

Ο Γάλλος, αντί να σταματήσει αμέσως, έκοψε την τελευταία στροφή παρά το γεγονός ότι καπνοί έβγαιναν από τη μοτοσυκλέτα του.

 

Αργότερα θα έλεγε ότι ήξερε ποιο ακριβώς ήταν το πρόβλημα με τη μοτοσυκλέτα του και γνώριζε πως δεν υπήρχε κάποια διαρροή.

 

Ο Aleix Espargaro πάντως δεν πείστηκε και πέρασε στην αντεπίθεση, μιλώντας με διόλου κολακευτικά λόγια για τον Γάλλο, ο οποίος και στο παρελθόν έχει δεχτεί πυρά από άλλους οδηγούς.

 

«Πως στο καλό γνώριζε ότι δεν υπήρχε διαρροή; Είναι ηλίθια απάντηση αυτή από πλευράς του», έλεγε ο Aleix μετά τον Αγώνα.

 

«Όταν βγαίνουν καπνοί δεν ξέρεις τι παίζει. Το πρόβλημα είναι ότι ο Johann είναι πάντα ο ίδιος… δεν μαθαίνει».

 

«Μέσα στον Αγώνα για παράδειγμα, χτύπησε δύο οδηγούς μπροστά στα μάτια μου. Ήταν απίστευτο! Δεν έχω κάτι εναντίον του».

 

«Αλλά όταν βλέπεις καπνό δεν μπορείς να κόβεις την πίστα και να συνεχίζεις, διότι αν υπήρχε διαρροή κι ερχόταν κάποιος από πίσω θα μπορούσε να σκοτωθεί!»

 

«Είναι θέμα υπευθυνότητας, αλλά αυτός δεν ενδιαφέρεται για τίποτα και για κανέναν».

 

Πιο πρόσφατα, ο Zarco δέχτηκε έντονη κριτική από τους οδηγούς της μεγάλης κατηγορίας για την επαφή του με τον Morbidelli, στο τρομακτικό ατύχημα της Αυστρίας.

 

Ο Γάλλος απάντησε στη νέα επίθεση του Aleix, λέγοντας:

 

«Όταν όλοι ήταν εναντίον μου στην Αυστρία, πήγα στην Επιτροπή Ασφαλείας και κανείς τους δεν μίλησε. Άρα λένε πολλά, αλλά όταν είσαι μπροστά τους δεν μιλάνε».

 

«Το ίδιο κάνει και ο Aleix. Αν έχει κάποιο πρόβλημα, ας έρθει να μου το πει από κοντά. Το έκανα με τον Pol μετά την επαφή μας στην Τσεχία. Δεν συμφωνήσαμε, αλλά τουλάχιστον μιλήσαμε».

 

«Το τι έγινε τώρα στις ΕΔ4… ήξερα ακριβώς ποιο ήταν το πρόβλημα και ήξερα ότι δεν υπήρχε διαρροή. Υπάρχουν και ορισμένοι που δεν ξέρουν από μηχανολογικά και δεν καταλαβαίνουν τι γίνεται».

 

«Εγώ ήξερα ακριβώς τι συνέβαινε και ήξερα ότι δεν έχανα λάδια. Γι’ αυτό πήρα εκείνη τη στιγμή αυτή την απόφαση».

 

«Όλοι πιστεύουν πως κάνω απερίσκεπτα πράγματα, όμως σκέφτομαι πολύ περισσότερο απ’ ότι νομίζουν πριν κάνω κάτι. Δεν υπάρχει πρόβλημα».

Επόμενο άρθρο »

Petrux: Δυο φορές όλο το χρόνο είχα καλή μοτοσυκλέτα!

« Προηγούμενο άρθρο

Γιατί είπε «όχι» στην Aprilia ο Roberts!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα