• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Γιατί είπε «όχι» στην Aprilia ο Roberts!
Νέα 26/11/2020 - 12:40

Από τη στιγμή που έγινε γνωστό ότι ο Andrea Iannone δεν δικαιώθηκε στο CAS, η Aprilia ήταν αναγκασμένη να ψάξει να βρει τον αντικαταστάτη του για το 2021.

 

Το εργοστάσιο χτύπησε πολλές «πόρτες» και μία από αυτές ήταν και του Joe Roberts από την κατηγορία της Moto2, ωστόσο δεν βρήκε πρόσφορο έδαφος.

 

Έτσι, καταλήγει στο να δώσει την εργοστασιακή της θέση είτε στον Lorenzo Savadori, είτε στον Bradley Smith. Τους δυο δοκιμαστές της δηλαδή.

 

Μιλώντας στην Gazzetta Dello Sport, ο Joe Roberts εξήγησε γιατί αποφάσισε να μην αποδεχτεί την πρόταση της Aprilia ώστε ν’ ανέβει στη μεγάλη κατηγορία.

 

«Μου άρεσε που με κάλεσαν από την Aprilia», είπε ο Αμερικανός. «Ωστόσο ήθελα να κερδίζω και η Italtrans είναι η καλύτερη ομάδα για να το καταφέρω αυτό».

 

«Μ’ αρέσει η ατμόσφαιρα, όλοι είναι φιλικοί εδώ και δεν θέλω να ανέβω στη μεγάλη κατηγορία μόνο και μόνο για το διαβατήριό μου, αλλά επειδή το αξίζω».

 

O Joe Roberts παίρνει τη θέση του Enea Bastianini στην Italtrans το 2021, καθώς ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής ανεβαίνει στη μεγάλη κατηγορία με την Avintia Ducati.

Επόμενο άρθρο »

Νέα επίθεση κατά Zarco από τον Aleix Espargaro!

« Προηγούμενο άρθρο

Espargaro: Δεν μετανοιώνω!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα