• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Espargaro: Δεν μετανοιώνω!
Που έφυγα από την ΚΤΜ χωρίς νίκη
Νέα 26/11/2020 - 11:37

Ο Pol Espargaro πήγε στην ομάδα της KTM όταν αυτή έκανε το ντεμπούτο της στη μεγάλη κατηγορία το 2017 και αποτέλεσε την αιχμή του δόρατος του εργοστασίου στην εξέλιξη της RC16.

 

Ο Ισπανός ήταν αυτός που χάρισε στο εργοστάσιο το πρώτο του βάθρο, σ’ έναν βρόχινο Αγώνα στην Valencia το 2018 και άλλα πέντε στη συνέχεια το 2020.

 

Ολοκλήρωσε τη φετινή σεζόν στην 4η θέση της βαθμολογίας, χωρίς όμως να καταφέρει να πάρει την πολυπόθητη νίκη με την KTM, κάτι που ήθελε διακαώς.

 

Την ώρα που Αγώνες κέρδισαν ο Miguel Oliveira (2) και ο Brab Binder (1), o Polyccio αποχαιρετά την ομάδα χωρίς νίκη. Πάντως δεν είναι κάτι για το οποίο μετανοιώνει.

 

«Σίγουρα ήθελα να πάρω μια νίκη και πάντα θέλω να κερδίζω και πάντα μπαίνω στον Αγώνα με αυτή τη νοοτροπία, αλλά η νίκη δεν είναι το παν».

 

«Δείτε τον Joan που έγινε Παγκόσμιος Πρωταθλητής με μία νίκη. Δεν είναι τα πάντα η νίκη, δεν είναι αυτό που θέλεις πάντα».

 

«Για μένα κάποιες φορές τα αποτελέσματα, οι άνθρωποι γύρω σου και ό,τι καταφέρμε φέτος συνολικά, είναι πιο σημαντικό».

 

«Με πέντε βάθρα είχα πέντε σούπερ χαρούμενες ημέρες. Με μία νίκη θα είχα μία ημέρα. Πήραμε και δύο pole… δεν μου λείπει κάτι».

 

«Σίγουρα θα ήθελα να κερδίσω ειδικά στην Τσεχία που έφτασα κοντά, αλλά δεν μετανοιώνω. Τα έδωσα όλα και αν δεν κέρδισα, σημαίνει ότι δεν το άξιζα ή δεν έκανα την κατάλληλη κίνηση την κατάλληλη στιγμή».

 

«Την άγγιξα αρκετές φορές. Στο Brno δεν μπορούσα να κάνω κάτι, αλλά στην Αυστρία ήταν τα δικά μας λάθη που μας άφησαν μακριά από τη νίκη».

 

«Δεν μετανοιώνω όμως και είμαι σούπερ χαρούμενος με ό,τι πέτυχα φέτος».

 

Ο Pol Espargaro κατάφερε να πάρει την 4η θέση στον Αγώνα της Πορτογαλίας το Σ/Κ που μας πέρασε και λέει ότι πάει «γεμάτος γνώση» στην Honda.

 

«Ήταν πολύ δυνατή χρονιά με πέντε βάθρα, δύο pole positions και την 4η θέση στη βαθμολογία. Νοιώθω υπερήφανος για ό,τι πετύχαμε φέτος».

 

«Παίρνω μαζί μου γεμάτο το καλάθι με γνώσεις για το μέλλον. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ένα ευχαριστώ, διότι περάσαμε καταπληκτικά μαζί».

Επόμενο άρθρο »

Γιατί είπε «όχι» στην Aprilia ο Roberts!

« Προηγούμενο άρθρο

Mir: Ζητώ συγγνώμη από τον Pecco

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα