• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Mir: Ζητώ συγγνώμη από τον Pecco
Δυο επαφές για τον Ισπανό στην αρχή του Αγώνα
Νέα 26/11/2020 - 09:48

Την προηγούμενη εβδομάδα του Αγώνα στο Portimao, ο Joan Mir στέφθηκε Παγκόσμιος Πρωταθλητής της μεγάλης κατηγορίας.

 

Στην Πορτογαλία ωστόσο, ο Ισπανός βίωσε το χειρότερό του Σ/Κ φέτος, παίρνοντας μόλις την 20η θέση στις κατατακτήριες και εγκαταλείποντας τον Αγώνα.

 

Η εγκατάλειψη ήρθε αφού ο Mir είχε δυο συγκρούσεις στην αρχή του Αγώνα με τους Pecco Bagnaia και Johann Zarco, με το Traction Control του να αχρηστεύεται.

 

Κι όλα αυτά ενώ είχε καταφέρει σε διάστημα λίγων λεπτών από 20ος να ανέβει στην 12η θέση του Αγώνα!

 

«Το ένοιωσα και ευτυχώς φρέναρε καλά και με ενόχλησε λίγο τελικά», είπε για την επαφή με τον Bagnaia, με τον Ιταλό πάντως να τραυματίζεται στο χέρι.

 

«Ήταν μια ατυχής ημέρα… με την αδρεναλίνη ένοιωθα καλά και έκανα εύκολα προσπεράσεις. Πρέπει να πω συγγνώμη στον Pecco γιατί εκεί ήμουν παραπάνω επιθετικός».

 

«Υπάρχουν φορές που κριτικάρω τέτοιες ενέργειες. Δεν ήμουν βρώμικος, αλλά δεν ήταν και η καλύτερη μανούβρα. Έτσι ζητάω συγγνώμη από τον Pecco».

 

«Μετά ήρθε η επαφή με τον Zarco και δεν ξέρω από ποια αχρηστεύτηκε το traction control. Κάποιες φορές είχα TC και κάποιες όχι. Ήταν επικίνδυνο. Δεν ήξερα τι θα γίνει».

 

«Καθώς το ελαστικό φθειρόταν περισσότερο, τόσο πιο δύσκολα ήταν τα πράγματα κι έπρεπε να εγκαταλείψω. Κρίμα που τελείωσα τη σεζόν έτσι».

Επόμενο άρθρο »

Espargaro: Δεν μετανοιώνω!

« Προηγούμενο άρθρο

O Marquez ίσως χρειαστεί και 3η εγχείρηση

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα