• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Marquez ίσως χρειαστεί και 3η εγχείρηση
Την 1η Δεκεμβρίου θα αποφασιστεί
Νέα 25/11/2020 - 15:35

Πριν από 10 ημέρες στην Βαλένθια ο Δημήτρης Διατσίδης συζήτησε με τον Εμίλιο Αλθαμόρα, τον μάνατζερ των αδελφών Μάρκεθ, για την πορεία της αποκατάστασης του Μαρκ: “Τώρα ξέρουμε καθαρά ότι ήταν λάθος των γιατρών, η πρώτη διάγνωση και το ότι του επέτρεψαν να προσπαθήσει να αγωνιστεί στην 2η Χερέθ”, είπε αρχικά ο Ισπανός, Παγκόσμιος Πρωταθλητής των 125 το 1999, για να συμπληρώσει: “Προς το παρόν δεν έχουμε κάποια ένδειξη για το αν θα καταφέρει να επιστρέψει τέλη Φεβρουαρίου στα τεστ της Μαλαισίας και του Κατάρ”. 

Τώρα η Ισπανική εφημερίδα El Pais, έγραψε ότι σύμφωνα με τις πηγές της οι γιατροί που έχουν αναλάβει τώρα τη συνέχεια της αποκατάστασης, θα αποφασίσουν την 1η Δεκεμβρίου για το αν χρειάζεται και τρίτη εγχείρηση, ανάλογα με το πως πηγαίνει η ανάρρωση στην περιοχή του βραχίωνα. 

Προς το παρόν δεν είναι γνωστό το πόσο χρόνο θα χρειαστεί για να είναι έτοιμος μετά από μια τέτοια εγχείρηση. Ο Αλμπέρτο Πουτζ, ο Team Manager της Honda είπε χαρακτηριστικά: “Δεν είμαι γιατρός και δεν έχω κρυστάλλινη σφαίρα, οπότε δεν μπορώ να σας πω το πότε ο μαρκ Μάρκεθ θα είναι πίσω. Εμείς μόνο μπορούμε να ελπίζουμε” και όπως είναι γνωστό έχει κάνει ήδη τις κινήσεις του και έχει μιλήσει με την πλευρά του Ανδτρέα Ντοβιτσιόζο, για την περίπτωση αντικατάστασης του Μαρκ για όσο χρειαστεί.

Εμείς επικοινωνήσαμε με τον Ορθοπεδικό Χειρουργό Δρ. Βασίλη Ρωσσικόπουλο που μας εξήγησε ότι έχοντας δει τις ακτινογραφίες μετά την πρώτη εγχείρηση, έλεγε από τότε ότι δεν θα έπρεπε να του επιτραπεί να συμμετάσχει στις Δοκιμές του επόμενου Αγώνα. Τώρα χωρίς να έχει δει το πως έχει πάει η δεύτερη εγχείρηση δεν μπορεί να εκφέρει γνώμη, αλλά μας είπε αν γίνει η εγχείρηση τώρα, σε δυόμιση μήνες που είναι το τεστ θα μπορεί να επιστρέψει στη δράση, με τον βραχίωνα σε πλήρη αποκατάσταση. “Είναι χρόνος αποκατάστασης ακόμη και για μη αθλητές, πόσο μάλλον για έναν αθλητή, για τον οποίο σίγουρα θα υπάρχει πρόγραμμα ταχείας αποκατάστασης”, μας είπε ο Έλληνας γιατρός που έχει χειρουργήσει αντίστοιχα κατάγματα.

 

 

 

Επόμενο άρθρο »

Mir: Ζητώ συγγνώμη από τον Pecco

« Προηγούμενο άρθρο

Θυμωμένος ο Espargaro

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα