• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Θυμωμένος ο Espargaro
Η θέση του στο grid του στοίχισε ένα βάθρο!
Νέα 25/11/2020 - 09:56

Ο Aleix Espargaro κατάφερε από την 5η σειρά της εκκίνησης στο Portimao, να πάρει το καλύτερό του αποτέλεσμα σε Αγώνα της φετινής σεζόν.

 

Το πιο εντυπωσιακό όμως, ήταν το γεγονός ότι ο ρυθμός του ήταν παρόμοιος με αυτόν των Jack Miller και Franco Morbidelli που ανέβηκαν στο βάθρο.

 

Ωστόσο οι άσχημες κατατακτήριες τον άφησαν 13 δευτερόλεπτα πίσω από αυτούς τους δύο.

 

«Ειλικρινά είμαι ικανοποιημένος με τον Αγώνα που έκανα», έλεγε μετά ο Espargaro. « Είμαι πολύ θυμωμένος με τις κατατακτήριες, γιατί είχαμε το ρυθμό να παλέψουμε».

 

«Ξέρω ότι το βάθρο ακούγεται κάπως… αλλά ήταν εύκολο για μένα να είμαι στο χαμηλό 1:40 σε όλο τον Αγώνα, ακόμα και στους δύο τελευταίους γύρους».


«Έβλεπα και στο ταμπλό ότι ήμουν στα κόκκινα και έκανα και πολλές προσπεράσεις καλύπτοντας μεγάλες διαφορές. Το διασκέδασα πολύ».

 

«Φέτος έλεγα ότι η Aprilia έχει δυναμώσει και σε κάτι τέτοιους Αγώνες ήθελα να το αποδείξω. Έτσι είμαι ικανοποιημένος, αλλά και θυμωμένος γιατί περίμενα τέτοιους Αγώνες σε όλη τη χρονιά».

 

Τέλος, ο Aleix απένειμε τα εύσημα και στον καλό του φίλο Cal Crutchlow, με τον οποίο μετά τον Αγώνα αντάλλαξαν κράνη.

 

«Ήταν χαρά μου που αγωνιστήκαμε μαζί. Τον νοιώθω πολύ κοντά μου και μου αρέσει ο τρόπος που προσεγγίζει τους Αγώνες αλλά και το πώς είναι εκτός πίστας».

 

«Αυτός ήταν ο τελευταίος Αγώνας ενός μοναδικού αναβάτη. Σε ό,τι αφορά στον Αγώνα τον πέρασα αρκετά επιθετικά στο τελευταίο κομμάτι του Αγώνα και δεν ήθελα να τον ακουμπήσω».

Επόμενο άρθρο »

O Marquez ίσως χρειαστεί και 3η εγχείρηση

« Προηγούμενο άρθρο

Crutchlow: Ήταν σημαντικό να τερματίσω!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα