• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Crutchlow: Ήταν σημαντικό να τερματίσω!
Στο συγκινητικό του «αντίο» στο MotoGP
Νέα 24/11/2020 - 13:26

Για τον Cal Crutchlow το πιο σημαντικό στον Αγώνα της Πορτογαλίας, τον τελευταίο της καριέρας του ως κανονική συμμετοχή, ήταν να δει την καρώ σημαία στο τέλος.

 

Ο Βρετανός ξεκίνησε 4ος στο Portimao και σύντομα άρχισε τις μάχες με την KTM του Pol Espargaro, αλλά μετά από κάποια λάθη και τη φθορά των ελαστικών του άρχισε να υποχωρεί.

 

Στο τέλος του Αγώνα δεν κατάφερε κάτι καλύτερο από την 13η θέση.

 

«Είναι ένα συγκινητικό αντίο», έλεγε μετά ο Crutchlow. «Τα έδωσα όλα στον Αγώνα κι αυτό ήθελα από μένα».


«Αν δούμε το αποτέλεσμα και μόνο τότε είμαι απογοητευμένος γιατί ξεκίνησα από καλή θέση και μπορούσα να πάρω ένα καλό αποτέλεσμα».

 

«Όμως το πίσω ελαστικό μου είχε πολύ μεγάλη φθορά. Όμως δεν τα παράτησα και συνέχισα τις μάχες ακόμα κι όταν έφευγα στην 1 με 300χλμ/ώρα!»

 

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Το θέμα ήταν ότι δεν μπορούσα κάτι καλύτερο. Ήθελα να τερματίσω τον τελευταίο μου Αγώνα. Ήταν σημαντικό να δω την καρώ σημαία».

 

«Έκανα και λάθη, όπως όταν βγήκα εκτός στην 1 πίσω από τον Pol και μετά βρέθηκαν κοντά μου 6-7 άλλοι. Πιστεύω ότι αν έμενα κοντά στον Pol θα διαχειριζόμουν και διαφορετικά το ελαστικό».

 

«Είμαι χαρούμενος που όλα τελείωσαν τώρα. Ξεκίνησα την καριέρα μου με μια πτώση και δεν ήθελα να την τελειώσω με μια πτώση πάλι».

Επόμενο άρθρο »

Θυμωμένος ο Espargaro

« Προηγούμενο άρθρο

Morbido: Πίεσα στο 200%!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα