• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Morbido: Πίεσα στο 200%!
Αλλά ο Miller ήταν πιο δυνατός
Νέα 24/11/2020 - 11:16

Την ώρα που ο Miguel Oliveira κατακτούσε μια ονειρική νίκη μέσα στην πατρίδα του, ο Franco Morbidelli κρατούσε τη 2η θέση μέχρι και τρεις στροφές πριν το τέλος.

 

Τότε ήταν που ο Jack Miller από πίσω τού έκανε μια υπέροχη κίνηση για να ανέβει αυτός τελικά στο 2ο σκαλί του βάθρου, αφήνοντας τρίτο τον Morbidelli.

 

Μ’ αυτή τη θέση ο Ιταλοβραζιλιάνος κατάφερε να κρατήσει τη δεύτερη θέση του στο βαθμολογικό πίνακα, κάτι για τον οποίον ήταν σημαντικότερο από τη μάχη του με τον Αυστραλό.

 

«Είμαι περισσότερο χαρούμενος για τη δεύτερη θέση στη βαθμολογία, παρά για τη θέση που έχασα στον τελευταίο γύρο», έλεγε μετά τον Αγώνα.

 

«Ο Jack ήταν πολύ καλός και ειδικά στο τέλος πολύ δυνατός. Πιο δυνατός από εμένα, ενώ συμπεριφέρθηκε και πολύ έξυπνα».

 

«Με πέρασε και δεν μου έδωσε την ευκαιρία να αντεπιτεθώ. Επομένως του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Όπως και στον Oliveira που ήταν ανίκητος».

 

«Στην αρχή δοκίμασα να δω αν θα μπορούσα να μείνω κοντά του, αλλά ήταν αδύνατον. Το κατάλαβα αυτό από νωρίς στον Αγώνα».

 

«Μετά άρχισα να πιέζω στο 200% και να ρισκάρω γιατί ήθελα ένα βάθρο στον τελευταίο Αγώνα και τελικά τα καταφέραμε».

 

Φέτος ο Morbido πήρε 3 νίκες, όσες και ο ομόσταυλός του, ο Quartararo, ενώ πρόσθεσε άλλα δύο βάθρα και δύο pole positions στο ενεργητικό του.

 

Μιλώντας για την επόμενη χρονιά, όταν και θα μοιράζεται το γκαράζ της Petronas με το δάσκαλό του, τον Valentino Rossi, τόνισε:

 

«Του χρόνου θα ξέρω καλύτερα τον εαυτό μου, θα έχω περισσότερη αυτοπεποίθηση και παραπάνω προσδοκίες γιατί θα ξέρουμε τι είμαι ικανός να πετύχω».

 

«Σίγουρα η νέα χρονιά θα είναι σημαντική για εμάς και θα έχει ενδιαφέρον. Στο κάτω-κάτω όμως είμαστε δορυφορικοί αναβάτες και θα είμαι ένας δορυφορικός οδηγός κι εγώ».

 

«Θα έχω προσδοκίες σίγουρα, αλλά όχι πολύ υψηλές διότι όπως είπα θα είμαι απλά ένας δορυφορικός αναβάτης».

Επόμενο άρθρο »

Crutchlow: Ήταν σημαντικό να τερματίσω!

« Προηγούμενο άρθρο

«Έκλεισε μερικά στόματα» ο Miller!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα