• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
«Έκλεισε μερικά στόματα» ο Miller!
Με την παρουσία του στην ομάδα της Pramac
Νέα 24/11/2020 - 09:48

Από την Marc VDS, όταν αυτή ακόμα αγωνιζόταν στη μεγάλη κατηγορία, ο Jack Miller μετακόμισε στην ομάδα της Pramac το 2018.

 

Την επόμενη χρονιά άρχισε να δείχνει την αξία του, κατακτώντας πέντε βάθρα συνολικά ενώ φέτος είχε άλλα τέσσερα, για να τερματίσει 7ος στη βαθμολογία.

 

Ο Αυστραλός πήρε το τελευταίο του βάθρο στον τελευταίο Αγώνα της χρονιάς στο Portimao, με μια θαυμάσια κίνηση που έκανε λίγο πριν τον τερματισμό στον Franco Morbidelli.

 

Μιλώντας για τη συνολική του παρουσία στην Pramac (τη νέα χρονιά θα είναι στο γκαράζ της Ducati), ο Miller σχολίασε:

 

«Κατ’ αρχάς να πω ότι ποτέ στην καριέρα μου δεν ήμουν σε μια ομάδα για τρία χρόνια κι έτσι νοιώθω ότι είμαι μ’ αυτά τα παιδιά για μεγάλο χρονικό διάστημα μαζί».

 

«Τα μαθήματα που πήρα εδώ, τόσο μέσα όσο και έξω από τις πίστες, είναι μαθήματα ζωής και πραγματικά δεν θα τα ξεχάσω ποτέ».

 

«Θα τους είμαι για πάντα ευγνώμων, διότι όταν ήρθα εδώ ήμουν ένα ερωτηματικό αλλά τώρα νοιώθω σαν να έκλεισα στόματα κι ελπίζω έτσι να συνεχίσω».

 

Η διαφορά του Miller από την 3η θέση στο βαθμολογικό πίνακα ήταν μόλις εφτά βαθμοί και κάνουν τον Αυστραλό να μετανοιώνει για κάποια λάθη του μέσα στη σεζόν.

 

Από την άλλη, το βάθρο του στην Πορτογαλία χάρισε τον Τίτλο στους Κατασκευαστές στην Ducati, κάτι που χαρακτήρισε «τεράστια τιμή».

 

«Τερμάτισα 7β μακριά από την τρίτη θέση και είχα τέσσερεις εγκαταλείψεις φέτος και μία ήταν πτώση. Οπότε καταλαβαίνετε πως το βλέπω αυτό…»

 

«Όλοι έκαναν λάθη όμως φέτος και όταν κάνεις λάθος πας και κοιτά τη βαθμολογία. Ωστόσο το ότι πήραμε τους Κατασκευαστές με την Ducati είναι μια τεράστια τιμή και ικανοποίηση για μένα».

 

«Σε μια χρονιά όπως αυτή παίρνεις ό,τι είναι δυνατόν. Δεν έχουμε επιστρέψει ακόμα στις νίκες, αλλά πλησιάζουμε…»

Επόμενο άρθρο »

Morbido: Πίεσα στο 200%!

« Προηγούμενο άρθρο

Η Yamaha Factory αποχαιρετά τον Valentino Rossi

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα