• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
«Έκπληκτος» ο Brad Binder!
Που πήρε τον Τίτλο στους Rookies
Νέα 27/11/2020 - 11:07

Ο Brad Binder ήταν ένας από τους τρεις μόλις νεοφερμένους στη μεγάλη κατηγορία φέτος, μαζί με τους Iker Lecuona και τον Alex Marquez.

 

Ο Ν. Αφρικανός έδειχνε δυνατός στο πρώτο μισό της χρονιάς, όταν κατάφερε να πάρει και τη νίκη στο Brno, αλλά στο 2ο μισό η απόδοσή του έπεσε.

 

Την ίδια στιγμή ο Alex Marquez κατάφερνε να παίρνει πολύ καλά αποτελέσματα με την Honda του και η μάχη για τον Τίτλο στους Rookies έδειχνε πολλά υποσχόμενη.

 

Στον τελευταίο Αγώνα της χρονιάς, στο Portimao, ο Brad Binder είχε μια πτώση, αλλά με τον Alex να παίρνει μόνο μια 9η θέση, ο Ν. Αφρικανός κατάφερε να πάρει τον Τίτλο!

 

Ήταν κάτι που, όπως και ο ίδιος έλεγε, δεν το περίμενε!

 

«Για να είμαι ειλικρινής δεν το περίμενα. Ειδικά μετά τις τόσες πτώσεις που είχα φέτος. Όπως και να ‘χει ήθελα να κλείσω τη σεζόν με ένα καλό αποτέλεσμα, αλλά δεν τα κατάφερα».

 

Ο Binder θα έχει τη νέα χρονιά ως ομόσταυλό του στην εργοστασιακή ομάδα της KTM, τον παλιό του γνώριμο από την Moto3, τον Miguel Oliveira.

 

Ο Πορτογάλος κυριάρχησε στον Αγώνα της πατρίδας του και ο Binder τονίζει ότι είναι ενθουσιασμένος που θα μοιράζεται και πάλι το γκαράζ μαζί του.

 

«Είναι συνεργάτης και αντίπαλος για πολλά χρόνια τώρα και ήμουν πάρα πολύ χαρούμενος που τον έβλεπα μπροστά στον εντός έδρας Αγώνα του».

 

«Ο Miguel είναι σούπερ κουλ και ήταν φοβερό που τον έβλεπα να τα πηγαίνει καλά στην πατρίδα του. Ανυπομονώ να μοιραστούμε το γκαράζ του χρόνου».

Επόμενο άρθρο »

Petrucci: Είμαι χαρούμενος που με απέλυσαν!

« Προηγούμενο άρθρο

Stoner: Η ασθένειά μου με διαλύει!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα